AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT CI-669 Power Bank 10000

Zobraziť katalóg
CONNECT IT CI-669 Power Bank 10000
4,6 71 hodnotení
Powerbank pre mobilné telefóny a tablety, 10000 mAh, 2 výstupy až 5 V a 2.1 A, displej
Kód:  JD746q2b Produktové číslo:  CI-669 Stránky výrobcu

CONNECT IT CI-669 Power Bank 10000

Predĺžte výdrž vášho obľúbeného elektronického kamaráta o mnoho hodín, aj keď ste mimo dosahu štandardného dobíjania. Vďaka vysokej kapacite 10 000 mAh dokáže nabiť väčšinu chytrých telefónov štyrikrát. Samozrejme ho využijete aj k nabitiu akejkoľvek USB portom nabíjanej elektroniky. Pomocou 2 USB výstupov dobijete 2 zariadenia súčasne. Sledovanie stavu batérie umožňuje podsvietený displej, takže budete presne vedieť, koľko vám zostáva energie pre doplňovanie batérií.

Kľúčové vlastnosti

  • Záložný zdroj pre USB dobíjanie rôznej elektroniky
  • 2 výstupy pre súčasné dobíjanie 2 zariadení
  • Prehľadne indikuje stav nabitia na displeji
  • Jednoducho prenositeľný v akejkoľvek vašej batožine
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
62 mm (6,2 cm) Hotovo!
Výška
22 mm (2,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
138 mm (13,8 cm) Hotovo!
Kapacita
10 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozmery

Šírka
62 mm (6,2 cm) Hotovo!
Výška
22 mm (2,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
138 mm (13,8 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
10 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!
Celkový počet výstupov
2 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
2,1 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Displej Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
240 g Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

chtěl bych se zeptat co přesně ukazuje displej a jak dlouho se cca nabíjí ?

Je tam lithium ion alebo lithium polymer bateria

fakt sa powerbanka dobija prudom 2A? lebo novsia verzia od rovnakeho vyrobcu ma dobijanie samej seba len prudom 1A

Proč stojí opotřebovaná s poloviční zárukou více než nová s plnou zárukou? Máte také novou nepoužitou?

Dobrý den, umí tato PB dobíjení dvou zařízení a současné nabíjení ? Děkuji Libor

Zdravím :) Koupil jsem si powerbanku..Jenže to má problém..nabije mi telefon pouze jednou.. Stav powerbanky je že 100% na 25% Mám telefon Lenovo P70 který má 4000mAh (doufám že to píšu dobře) Takže můj telefon by měla nabít nejméně 2x úplně a ještě pak půlku. Ale minimálně 2x a to prostě nedá když ji zbyde 25% Nevíte co stým ? Děkuji za odpověď :) Kortan

je mozne si dobijat telefon so vstupom usb c aj s touto nabijackou resp vseobecne ked si sadu doplnim o svoj usb 2.0-usb c kabel?

Dobrý den, powerbanka ukazuje procenta pouze při nabíjení, nebo i když se právě nenabíjí? Děkuji

Diskusia a poradňa k CONNECT IT CI-669 Power Bank 10000
Príslušenstvo pre CONNECT IT CI-669 Power Bank 10000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT CI-669 Power Bank 10000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT CI-669-Energien-Bank 10000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT CI-669-Energien-Bank 10000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT CI-669 10,000 mAh külső akkumulátor.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií