AD homeoffice PET

CONNECT IT CKB-4041-CS, (CZ + SK), čierna

Zobraziť katalóg
CONNECT IT CKB-4041-CS, (CZ + SK), čierna
3,9 31 hodnotení
Klávesnica kancelárska, membránová, drôtová, podsvietená, čierna, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, USB
Kód:  JD765w5a1 Produktové číslo:  CKB-4041-CS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT CKB-4041-CS, (CZ + SK), čierna Predaj skončil

CONNECT IT CKB-4041-CS, (CZ + SK), čierna

Vysokozáťažová klávesnica CONNECT CKB-4041-CS s bielym podsvietením

Potrebujete klávesnicu, na ktorú sa budete môcť spoľahnúť? V tom prípade zvoľte CONNECT IT CKB-4041-CS so špeciálne upravenou konštrukciou tlačidiel i membrány pre maximálne tichý chod. Nízkoprofilové vyhotovenie klávesov potom poteší počas písania a dobrá spätná väzba potom má vplyv na vysokú presnosť písania aj vo vysokej rýchlosti. Dôležitým prvkom výbavy je taktiež nadštandardne zvýšená odolnosť potlačí klávesov aj pri dlhodobom písaní s dlhými nechtami. Celkovo vydarený dizajn klávesnice CONNECT IT CKB-4041-CS potom dopĺňa biele podsvietenie klávesov, čo vám umožní pracovať aj v neskorých hodinách pri nízkom okolitom osvetlení. Klávesnica s českou i slovenskou lokalizáciou klávesov.

Klávesnica CONNECT IT CKB-4041-CS

Jednoduchá inštalácia aj používanie

Klávesnicu CONNECT IT CKB-4041-CS stačí pripojiť k voľnému USB portu a ihneď začať používať. V praxi tiež oceníte pogumované protišmykové predné nožičky alebo 150 cm dĺžku prívodného kábla.

Klávesnice CONNECT IT CKB-4041-CS

Klávesnica CONNECT IT získala nezávislé ocenenie

Odborný časopis CHIP ocenil klávesnicu CONNECT IT CKB-4041-CS ako výborný výrobok. V nezávislom teste dostáva body predovšetkým za originálne dizajnové vyhotovenie, zvýšenú odolnosť kláves alebo za veľmi dobrú ergonómiu aj pri písaní dlhých textov.

Klávesnice CONNECT IT CKB-4041-CS
Klávesnica CONNECT IT CKB-4041-CS

Kľúčové vlastnosti klávesnice CONNECT IT CKB-4041-CS

Klávesnice CONNECT IT CKB-4041-CS

Klasické rozloženie nízkoprofilových klávesov

Membránová technológia odolná voči zaneseniu nečistotami

Dlhá klávesa BACKSPACE na šírku dvoch štandardných klávesov

Dlhý kláves SHIFT na šírku dvoch štandardných klávesov na oboch stranách klávesnice

12 multimediálnych klávesov

Biele podsvietenie kláves + tlačidlo pre vypnutie podsvietenia

Zvýšená odolnosť a životnosť klávesov aj pri písaní s dlhými nechtami

Kompatibilný s operačnými systémami Windows XP/Vista/7/8/10/ a Mac OS X (funkcie produktu, ktoré nie sú podporované Mac OS X, nemusia fungovať správne)


Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!
Formát klávesnice
Štandardná – 100 % Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!
Typ klávesov
Nízkoprofilové Hotovo!
Enter
Jednoriadkový Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Podsvietené klávesy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
43,8 cm (438 mm) Hotovo!
Výška
2,8 cm (28 mm) Hotovo!
Hĺbka
12,7 cm (127 mm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
507 g Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky kancelárske káblové klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Klávesa ‚háček' nemá nic vypisovat; až po zmáčknutí následujícího znaku se má vypsat znak s diakritikou. Např. ‚háček+C' má vypsat znak ‚Č'. Místo toho se po stisknutí klávesy ‚háček' vypíšou dva znaky ‚ˇˇ' a další znak se považuje za samostatný. Písmeno ‚Č' tedy nejde napsat. Podobně je to s klávesou ‚čárka nad písmenem': místo ó se vypíše ‚´´o'. Poraďte, prosím, jak to napravit. Jde o chybu driveru???

Dobrý den, chci se zeptat zda by mi někdo poradil jak vypnout podsvícení klávesnice když je počítač v režimu spánku? Podsvícení klávesnice vždy vypínám a pokaždé když se notebook dá do režimu spánku tak se klávesnice rozsvítí.

Je klávesnice tichá? Nebo má aspoň podobný zvuk jako např. Klávesnice od notebooku?

poradí mi někdo jak zajistit, aby se po vypnutí PC klávesnice nerozsvitila? když PC běží, scroll lock správně funguje zapíná/vypíná podsvícení. Podsvícení před vypnutím PC vypnu, ovšem jakmile se počítač kompletně vypne, klávesnice se sama rozsvítí...

Sú podsvietené aj písmenká

kolik kláves jde naráz zmáčknout kdy nemá anti-ghosting ?

Dobrý den, chci se zeptat zda je tato klávesnice nástupcem connect it sk-100 ckb 4040 (která už nejde nikde sehnat). Zda je rozměr provedení kláves stejné jen jiná barva podsvícení. dekuji za odpověd.

Dobrý den, když je podsvícení vypnuté jdou písmena vidět? Děkuji

Má klávesnice podsvícené i obrysy písmen na klávesách nebo pouze klávesy?

Dobrý den, je prosím podsvícení vypínatelné případně regulovatelný jas podsvícení?

Diskusia a poradňa k CONNECT IT CKB-4041-CS, (CZ + SK), čierna
Príslušenstvo pre CONNECT IT CKB-4041-CS, (CZ + SK), čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT CKB-4041-CS, černá - CZ/SK.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií