Alza pre firmy

CONNECT IT Colorz Micro USB 1 m červený

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Colorz Micro USB 1 m červený
4,5 21 hodnotení
Dátový kábel USB Hi-Speed 480 Mb/s, dĺžka 1 m
Kód:  JD651z5c Produktové číslo:  CI-570 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT Colorz Micro USB 1 m červený Predaj skončil

CONNECT IT Colorz Micro USB 1 m červený

Dátový kábel CONNECT IT Colorz Micro USB je určený na nabíjanie a prenos dát. Využijú ho všetci používatelia mobilných telefónov s micro USB konektorom v okamihu, keď potrebujú synchronizovať dáta mobilu s PC či dobíjať.

Vyberte si z množstva farieb podľa svojho zariadenia, štýlu a nálady!

Je súčasťou ucelenej farebnej série "COLORZ" zahŕňajúcej celkom 8 farebných variantov (modrý, zelený, žltý, biely, červený, ružový, fialový, čierny).

Dĺžka kábla:
1 m

Farba:
Červená

Kompatibilita:
so všetkými mobilnými telefónmi s micro USB portom (Samsung, Lenovo, Huawei, Sony, Microsoft atď.)

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možno tento kabel použít na telefon Samsung Galaxy note 3? Děkuji Dawe

Diskusia a poradňa k CONNECT IT Colorz Micro USB 1 m červený
Príslušenstvo pre CONNECT IT Colorz Micro USB 1 m červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Colorz Micro USB 1m červený. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Colorz Micro-USB 1 m rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Colorz Micro USB 1 méteres, piros.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií