Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CONNECT IT Escape Pro CGC-1000-BL, Blue

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Escape Pro CGC-1000-BL, Blue
4,1 44 hodnotení
Herná stolička – materiály poťahu: syntetická koža a nylonové, hojdacia mechanika, s aretáciou,, bedrová a hlavová opierka,, nastaviteľné podrúčky,, otočná a kovová konštrukcia, výplň sedadla molitan (PUR pena), kovový kríž, pogumované kolieska, čierna a modrá farba, nosnosť 150kg
Variant
Kód:  CTchGc8 Produktové číslo:  CGC-1000-BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT Escape Pro CGC-1000-BL, Blue

Vo výbave nadšených hráčov sa hodí poriadna herná stolička na bezbolestné sedenie. Obľúbený model CONNECT IT Escape Pro CGC-1000-BL, Blue sa môže pochváliť premysleným dizajnom a zaistí dokonalé pohodlie. Základnou vlastnosťou je hojdacia konštrukcia. Ide o jednoduchý systém, ktorý je oporou pre chrbát vďaka patrične tuhej mechanike operadla. Konštrukcia tejto hernej stoličky CONNECT IT je kovová. Aby ste si neopierali ruky len o stôl a klávesnicu, našli uplatnenie nastaviteľné podrúčky. Opierka na hlavu je pre hracie stoličky dôležitou súčasťou výbavy, oprieť sa preto môžete celou plochou chrbta. Veľmi praktickou, a pri hracích stoličkách menej vídanou výbavou, je bedrová opierka držiaca chrbát v dobrej, zdravej polohe. CONNECT IT Escape Pro CGC-1000-BL, Blue disponuje možnosťou nastavenia výšky, vyznačuje sa ľahkou obsluhou a pohodlím aj pri dlhšom sedení. U tohto modelu môžete počítať s kovovým materiálom kríža a nôh.

Zásadné prednosti hernej stoličky CONNECT IT Escape Pro CGC-1000-BL, Blue

  • Čierna a modrá farba podčiarkne neopozeraný dizajn hernej stoličky CONNECT IT
  • Jednoduchá hojdacia mechanika a operadlo s protiváhou
  • Podrúčky je možné nastaviť podľa potreby
  • Svaly krku si odpočinú vďaka hlavovej opierke
  • Maximálna nosnosť hráčskej stoličky CONNECT IT zodpovedá hodnote 150 kg
  • Tiché a šetrné pogumované kolieska
  • Bedrová opierka vám pomôže v rovnom sedení
  • Poťahy jednotlivých častí hernej stoličky: syntetická koža a nylonové
  • Prispôsobenie: Polohovacia (s aretáciou), Výšky sedadla a Výšky operadla
  • Materiál konštrukcie CONNECT IT Escape Pro CGC-1000-BL, Blue: Kovová

Kvalitné materiály hernej stoličky CONNECT IT Escape Pro CGC-1000-BL, Blue

Herná stolička CONNECT IT vám bude robiť pri hernom PC praktickú spoločnosť. Poťah zo syntetickej kože má luxusný dizajn. Sedacia časť je naplnená klasickým molitanom, takáto stolička je patrične mäkká a sedenie na nej príjemné. Na hladký pohyb má herná stolička kolieska s pogumovaním, ktoré sa nezaseknú a vydržia záťaž.

Parametre a špecifikácia

Kolieska

Kolieska
Na kolieskach Hotovo!
Materiál koliesok
Pogumované Hotovo!
Povrch podľa koliesok
Univerzálne Hotovo!

Materiál

Materiál kríža/nôh
Kov Hotovo!
Materiál konštrukcie
Kovová Hotovo!
Typ poťahu sedadla
Čalúnenie Hotovo!
Materiál poťahu
Syntetická koža Hotovo!
Materiál výplne sedadla
Molitan (PUR pena) Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
150 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Modrá Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla
69 cm Hotovo!
Výška sedadla min.
49 cm Hotovo!
Výška sedadla max.
56,5 cm Hotovo!
Hmotnosť stoličky/kresla
20,2 kg Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:
» Všetky herné stoličky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, myslíte že budete mít šedou verzi skladem ještě v březnu, jak uvádíte nebo mám počítat spíše duben a později? děkuji

Dobrý den, prosím, je šířka sedáku 53 cm počítaná i s vyvýšenými okraji po stranách? A jaká je šířka křesla v místě připojených područek- je to to samé jako udávaná celková šířka křesla? Děkuji za odpověď.

dobrý den. dá se někde k tomuto křeslu sehnat píst. ten co tam mám nějak nedrží a když si na křeslo sednu, tak do minuty jsem na dně. PS- nevážím ani 100

Dobrý deň, viete mi prosím poradiť nový piest do tejto stoličky?

Dobrý deň, prosím vás, z akého materiálu je vlastne kreslo? Lebo je písané,že je potiahnuté látkou a v texte potom zase, že materiál je PU koža...respektíve, ktoré časti sú látkové a ktoré kožené? ďakujem

Dobrý den, chci se zeptat jestli se dají objednat náhradní kolečka k této židli. Děkuji za odpověď.

Dobrý den nevíte kdy přesné v červenu bude židle dostupná ?

Dobrý deň chcem kedy asi možem očakávať stoličku: CONNECT IT Monaco Pro CGC-1200-BK, Black skladom vopred ďakujem za odpoveď

Dobrý den, jaká je šířka rovné části sedáku? Nikoliv celková šíře sedáku, nebo celého křesla. Děkuji za odpověď.

Dobry den, je zidle vhodna i pro 190cm?

12
Diskusia a poradňa k CONNECT IT Escape Pro CGC-1000-BL, Blue
Príslušenstvo pre CONNECT IT Escape Pro CGC-1000-BL, Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Escape Pro CGC-1000-BL, Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Escape für CGC-1000-BL, blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Escape für CGC-1000-BL, blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Escape Pro CGC-1000-BL, kék.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií