PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT FOR HEALTH vyhrievaná, čierna

Zobraziť katalóg
CONNECT IT FOR HEALTH vyhrievaná, čierna
5 3 hodnotení
Myš drôtová, USB, vhodná pre pravákov, optická, 5 tlačidiel, zmena DPI, 1600DPI, dĺžka kábla 1.8 m, čierna
Kód:  JD755m4c Produktové číslo:  CMO-2400-BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT FOR HEALTH vyhrievaná, čierna Predaj skončil

CONNECT IT FOR HEALTH vyhrievaná, čierna

Vyhrievaná myš CONNECT IT FOR HEALTH

Hľadáte optickú myš, z ktorej vás nebude bolieť zápästie? V tom prípade je CONNECT IT FOR HEALTH presne ten správny variant. Táto myš sa totiž pýši vstavaným vyhrievaním, ktoré má za cieľ spríjemniť používanie myši všetkým osobám, ktoré majú horšie prekrvenie dlane a prstov. Myš bola špeciálne vyvinutá pre ženskú časť populácie, ktorá týmito problémami viac trpí.

CONNECT IT FOR HEALTH

Technológia WarmComfort

Myš CONNECT IT FOR HEALTH je vybavená technológiou WarmComfort, ktorá povrch myši vyhrieva na príjemných 40 °C, čo zodpovedá príjemnej teplote teplej tečúcej vody pri umývaní rúk.

CONNECT IT FOR HEALTH

Myš CONNECT IT FOR HEALTH má dlhú životnosť

Myš CONNECT IT FOR HEALTH je vybavená optickým snímačom s rozlíšením 800/1 200 a 1 600 DPI. Tiež oceníte presné mechanické spínače, čo dáva tlačidlám myši životnosť na úrovni približne 5 miliónov kliknutí.

CONNECT IT FOR HEALTH

Kľúčové vlastnosti myši CONNECT IT FOR HEALTH

CONNECT IT FOR HEALTH
  • Vyhrievaná počítačová myš pre celodennú prácu
  • Povrch myši má príjemných 40 °C
  • 6 tlačidiel vrátane kolieska
  • Vysoká presnosť kurzora v typických aplikáciách
  • Kompatibilná s operačnými systémami Windows XP/Vista/7/8/10/ a Mac OS X (niektoré funkcie nie sú dostupné)

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,6 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
12,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
130 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 600 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat: Zakoupil jsem tuto myš před vánoci, předevčírem (1.2.2021) jsem se koukal že má myš hodnocení 5 hvězd a 1 recenzi. Tak jsem napsal stručnou recenzi já. Dostala 2 hvězdičky a popsal jsem zápory. Přišel mi email že moje recenze byla schválena a ono ejhle pro jistotu byla smazaná předchozí recenze a i počet hvězd. Zeptám se tedy: Jak je tohle možné?

Dobry den Da se vyhrivani vypnout?

Diskusia a poradňa k CONNECT IT FOR HEALTH vyhrievaná, čierna
Príslušenstvo pre CONNECT IT FOR HEALTH vyhrievaná, čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT FOR HEALTH vyhřívaná, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT FOR HEALTH beheizt, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT FOR HEALTH beheizt, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT FOR HEALTH fűtött, fekete színben.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií