AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT Glass Shield pre Lenovo K6 Note

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Glass Shield pre Lenovo K6 Note
4,0 1 hodnotení
Ochranné sklo – tvrdosť 9H, japonské sklo AGC Asahi, 100% priehľadnosť bez dúhových efektov, oleofóbna vrstva proti odtlačkom prstov, inštalácia bez bublín
Kód:  JDW070w12 Produktové číslo:  CI-1303 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT Glass Shield pre Lenovo K6 Note Predaj skončil

CONNECT IT Glass Shield pre Lenovo K6 Note

Krycia fólia je častým spôsobom ochrany displeja vášho mobilného telefónu. Vo všetkých smeroch ju však prekonáva použitie nalepovacieho ochranného skla. Ochranné sklo Connect It Glass Shield je vyrobené z vysokokvalitného japonského skla AGC Asahi s tvrdosťou 9H. Je dokonale priehľadné – nespoznáte, že by čokoľvek na displeji vášho telefónu bolo. Rovnako nemá dúhové efekty ako niektoré menej kvalitné ochranné sklá. Zanechávaniu odtlačkov prstov bráni oleofóbna vrstva, inštalácia samotného skla je dokonalá, nevznikajú nevzhľadné bubliny. Sklo je určené pre mobilný telefón Lenovo K6 Note.

Kľúčové vlastnosti ochranného skla Connect It Glass Shield

  • Tvrdé (tvrdosť stupňa 9H) sklo ochráni váš telefón proti poškriabaniu
  • Určené pre telefón Lenovo K6 Note
  • 100 % priehľadnosť bez dúhových efektov a nevzhľadných bublín
  • Vyrobené z japonského skla AGC Asahi
  • Oleofóbna vrstva brániaca zanechávaniu odtlačkov prstov
 

Parametre a špecifikácia

Tvrdosť
9H Hotovo!

Vlastnosti a vyhotovenie

Tvrdosť
9H Hotovo!

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na Levono K6 note toto sklo vůbec nepasuje, je o 2 mm na každé straně (!) menší.

Lenovo K6Note má zaoblený displej, jak je tomu uzpůsobené této sklo? Děkuji za odpověď.

Je toto sklo zaoblené? Lenovo K6 note je zaoblené?

Diskusia a poradňa k CONNECT IT Glass Shield pre Lenovo K6 Note
Príslušenstvo pre CONNECT IT Glass Shield pre Lenovo K6 Note Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Glass Shield pro Lenovo K6 Note. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Glass-Shield für Lenovo K6 Note. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Glass-Shield für Lenovo K6 Note. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT It Glass Shield Lenovo K6 Note.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií