AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CONNECT IT HardShellProtect 2.5" Doodle

Zobraziť katalóg
CONNECT IT HardShellProtect 2.5" Doodle
4,8 233 hodnotení
Puzdro na pevný disk 2.5", tvrdé, materiál: textil, zatváranie na zips, vrecko na príslušenstvo, vnútorné rozmery 9×3.2×13.5cm, vonkajšie rozmery 10.1×3.7×14.7cm
Variant
Kód:  JD810b12 Produktové číslo:  CFF-5000-DD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT HardShellProtect 2.5" Doodle

Do puzdra CONNECT IT HardShellProtect môžete uložiť pevné disky, powerbank, telefóny alebo menšie fotoaparáty a ochrániť ich tak pred poškodením. Škrupinové puzdro s veľkosťou 2,5 palcov ochráni pred vonkajšími vplyvmi, otrasmi, prachom a poškriabaním. Vďaka dvom elastickým pásikom zariadenie zaistíte pred pádom a do sieťovaného vrecka na druhej strane môžete vložiť menšie príslušenstvo. Puzdro CONNECT IT sa zmestí do kabelky alebo batoha a ľahko ho otvoríte pomocou zipsu s protišmykovým jazdcom na rýchle otvorenie. Čierny povrch je pokrytý originálnymi kresbami v bielej farbe.

Kľúčové vlastnosti puzdra CONNECT IT HardShellProtect 2,5'' Doodle

  • Puzdro CONNECT IT ochráni menšie zariadenia
  • Do obalu uložíte pevné disky, powerbank, telefóny aj malé fotoaparáty
  • Škrupinová konštrukcia ochráni pred otrasmi, nárazmi aj poškriabaním
  • Puzdro CONNECT IT zamedzí prístupu prachu
  • Vďaka menším rozmerom obal neprekáža v taške alebo v batohu
  • Puzdro je pokryté motívmi Doodle

Parametre a špecifikácia

Hĺbka
14,7 cm Hotovo!
Šírka
10,1 cm Hotovo!
Výška
3,7 cm Hotovo!
Veľkosť disku
2.5" Hotovo!
Hmotnosť
79 g Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
14,7 cm Hotovo!
Šírka
10,1 cm Hotovo!
Výška
3,7 cm Hotovo!

Vlastnosti úložiska

Veľkosť disku
2.5" Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
79 g Hotovo!
Materiál
Textil Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Koupil jsem si u Vás WD Elements 2 TB. Jaké pouzro jde na tento disk.

Dobrý den, prosím Vás, vleze se do obal disk WD Elements 5TB verze? https://www.alza.cz/wd-2-5-elements-portable-5tb-cerny-d5685817.htm#parametry Děkuji Vám

Dobrý den chci se zeptat kdy bude pouzdro zase dostupné.

Dobrý den V nabídce tohoto pouzdra byla i varianta karbon CFF-5000-CA Sdělte mi prosím kdy bude tato varianta opět dostupná.Za odpověď předem děkuji.

Dobrý den, prosím vás, vleze se rozměrově do pouzdra powerbanka: (AlzaPower Metal 20000mAh Fast Charge + PD3.0 černá) https://www.alza.cz/alzapower-metal-20000mah-fast-charge-pd3-0-cerna-d5683598.htm#parametry Předem moc děkuji za odpověď

Dobrý den prosím, vejde se do obalu powerbanka https://www.alza.cz/lamax-20000mah-fast-charge-d5650077.htm děkuji za odpověď!

Dobrý den, vejde se do tohoto obalu tento disk: https://www.alza.cz/wd-2-5-elements-portable-5tb-cerny-d5685817.htm? Děkuji za odpověď

Dobrý den, chci se zeptat, zda jde o univerzální pouzdro a bude toto pouzdro sedět pro externí disk Samsung SSD disk - 1 TB ? Děkuji za brzkou odpověď.

Dobrý den, vleze se rozměrově do pouzdra powerbanka: https://m.alza.cz/lamax-10000mah-by-lamax-tech-d5214388.htm Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k CONNECT IT HardShellProtect 2.5" Doodle
Príslušenstvo pre CONNECT IT HardShellProtect 2.5" Doodle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT HardShellProtect 2.5" Doodle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT HardShellProtect 2.5" Doodle.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií