AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT InCarz AIRFRAME Holder

Zobraziť katalóg
CONNECT IT InCarz AIRFRAME Holder
4,7 3 hodnotení
Držiak na mobil do auta, univerzálny, pre mobily a navigácie, do vetracej mriežky, šírka uchytenia 55 - 85 mm, otočný o 360°
Kód:  JD801f1 Produktové číslo:  CMC-1010-BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT InCarz AIRFRAME Holder

Univerzálny držiak do auta slúži na uchytenie mobilného telefónu alebo navigácie do vetracej mriežky. Umožňuje komfortné a bezproblémové používanie mobilného telefónu počas jazdy. Bezpečné a stabilné uchytenie pomocou gumových bočníc a extra silnej pružiny udrží telefón v držiaku aj pri výrazných nerovnostiach vozovky a vysokých rýchlostiach.

Kompaktné rozmery a ultraľahká konštrukcia vážiaci iba 24 g umožňuje držiak pri nepoužívaní komfortne odložiť do ktoréhokoľvek úložného priestoru vo vozidle. Predurčenie inštalácie do vetracej mriežky neprekáža vo výhľade vodiča a spĺňa tak zákonné požiadavky na bezpečnosť riadenia motorového vozidla.

Kľúčové vlastnosti:

  • Kompatibilné so všetkými telefónmi a navigáciami o šírke 55 - 85 mm
  • Kompaktné rozmery a ultraľahká konštrukcia (váži iba 24 g)
  • 360° otočný klip pre zvislú i vodorovnú orientáciu mobilného telefónu
  • Špeciálna konštrukcia klipu s dvoma rôznymi šírkami umožňuje uchytenie do akéhokoľvek typu vetracej mriežky
  • Možnosť uchytenia aj mobilných telefónov v obaloch, prípadne s veľkokapacitnými batériami a puzdrami (kompatibilný so zariadeniami s hĺbkou až 1 cm)
  • Protišmykové uchytenie mobilného telefónu v držiaku
  • Extra silná pružina zabezpečuje pevnú a stabilnú fixáciu mobilného telefónu v držiaku
  • Bezpečné a stabilné dvojramennéý uchytenie udrží telefón v držiaku aj pri výrazných nerovnostiach vozovky a vysokých rýchlostiach až do 350 km/h
  • Možnosť bezproblémového pripojenia nabíjacieho kábla s konektorom k mobilnému telefónu
  • Bočné polstrovanie z mäkkej gumy na oboch ramenách zabraňujúce akémukoľvek odreniu bokov mobilného telefónu
  • Rozmery (š × v × h): 67 × 24 × 45 mm
  • Hmotnosť: 24 g
  • Farba: čierna
 

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONNECT IT InCarz AIRFRAME Holder Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT InCarz AIRFRAME Holder. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KFZ-Halter CONNECT IT InCarz AIRFRAME Halter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KFZ-Halter CONNECT IT InCarz AIRFRAME Halter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT InCarz AIRFRAME Holder.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií