AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

CONNECT IT InCarz Charger ONE 2.1A ružová

Zobraziť katalóg
CONNECT IT InCarz Charger ONE 2.1A ružová
4,7 3 hodnotení
Nabíjačka do auta 1x USB, 2.1A pre tablety a mobilné telefóny
Kód:  JD747b6f Produktové číslo:  CI-590 Stránky výrobcu
CONNECT IT InCarz Charger ONE 2.1A ružová Predaj skončil

CONNECT IT InCarz Charger ONE 2.1A ružová

Kompaktná USB nabíjačka do auta vhodná na mobilné telefóny, tablety, navigácie a fotoaparáty s USB portom s výstupnym prúdom 2,1 A. Nevyčnieva z autozásuvky a je kompatibilná so všetkými zásuvkami cigaretového zapaľovača v automobiloch s napätím 12 V aj napr. v karavanoch a nákladných automobiloch s napätím 24 V. Integrovaná kontrolka prevádzky informuje o správnej funkcii a zasunutí. S dvojitou ochranou je pripojené zariadenie chránené proti preťaženiu a skratu.

Vyberte si z radu farieb podľa svojho zariadenia, štýlu a nálady!

Je súčasťou uceleného farebné radu "COLORZ" zahŕňajúceho celkom 8 farebných variantov (modrá, zelená, žltá, biela, červená, ružová, fialová, čierna).

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodná na mobilné telefóny, tablety, navigácie, fotoaparáty
  • 1× USB port (2,1 A)
  • Unikátne kompaktné vyhotovenie presne zapadajúce do autozásuvky (nevyčnieva)
  • Kompatibilný so všetkými zásuvkami cigaretového zapaľovača v automobiloch
  • Vhodný aj do zásuvky v karavanoch a nákladných automobiloch (vstupné napätie až 24 V)
  • Integrovaná kontrolka prevádzky
  • Dvojitá ochrana (proti preťaženiu a skratu)
  • Vstupné napätie: 12-24 V DC
  • Výstupné napätie: 5 V DC 2,1 A
 

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je součást balení i přívodní USB kabel (dobíjecí/propojovací)?

Diskusia a poradňa k CONNECT IT InCarz Charger ONE 2.1A ružová
Príslušenstvo pre CONNECT IT InCarz Charger ONE 2.1A ružová
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT InCarz Charger ONE 2.1A růžová. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT InCarz Charger ONE 2.1A rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT InCarz Charger ONE 2.1A rózsaszín.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií