Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT laserové ukazovadlo, čierne

Zobraziť katalóg
CONNECT IT laserové ukazovadlo, čierne
5 5 hodnotení
Laserové ukazovátko , dosah 15 m, USB prijímač, laserové ukazovadlo
Kód:  JD910g5 Produktové číslo:  CLP-3000-BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT laserové ukazovadlo, čierne Predaj skončil

CONNECT IT laserové ukazovadlo, čierne

Na ovládanie a zdôraznenie detailov v prezentácii je ideálne laserové ukazovadlo CONNECT IT. Prezentér umožňuje vzdialiť sa od USB prijímača na 15 metrov a dosah samotného ukazovadla je až 100 metrov. CONNECT IT je napájaný jednou AAA batériou a pomocou tlačidiel môžete prepínať prepínať medzi slidmi, riadiť hlasitosť a ľahko ovládať prezentáciu na diaľku.

Kľúčové vlastnosti prezentéra CONNECT IT

  • Prezentér CONNECT IT umožňuje ovládať prezentáciu na diaľku
  • Disponuje tlačidlami na jednoduché prepínanie prezentácie
  • Laserové ukazovadlo zdôrazní detaily
  • Dosah ukazovadla je až 100 metrov
  • Maximálna možná vzdialenosť prezentéra od USB prijímača je 15 metrov
  • CONNECT IT je napájaný AAA batériou

Parametre a špecifikácia

Maximálny dosah
15 m Hotovo!
Pripojenie
USB prijímač Hotovo!
Vybavenie
Laserové ukazovadlo Hotovo!
Farba laserového ukazovadla
Červená Hotovo!

Vlastnosti

Maximálny dosah
15 m Hotovo!
Pripojenie
USB prijímač Hotovo!
Vybavenie
Laserové ukazovadlo Hotovo!
Farba laserového ukazovadla
Červená Hotovo!

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:
» Všetky prezentéry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupil jsem předmětné ukazovátko, vše funguje perferktně do doby, kdy chci presentovat na velkopočné LCD obrazovce. Na obrazovce je parsek vidět jen v přímém směru při pohledu z 10° a víc není ukazovatko vidět. Je to vada ukazovátka nebo na to není určené. Případně prosím o doporučení, které ukazovátko by fungovalo bezchybně i na LCD obrazovce.

Zdravím, mohu ukazovátkem přepínat také mezi fotografiemi JPG (atd) ve standardním prohlížeči fotografií?

Dobrý den, dá se někde sehnat další USB dongle? Ve škole máme celkem čtyři projektory umístěné ve velké výšce, takže těžko přístupné. Rád bych si zakoupil další USB, které by byly nastálo v projektorech a odpadla by nutnost lézt do velké výšky a prohazovat tento jeden mezi učebnami. Děkuji.

Dobrý den, je prezentér kompatibilní s různými softwary? Primárně mi jde o přepínání prezentací v PDF. Děkuji.

Prosím uveďte, jaký je výkon laserového paprsku paprsku v mV a jestli se dá intenzita paprsku regulovat.

Dobrý deň, včera som zakúpil tento prístroj a nefunguje mi laserové ukazovátko, mám ho vrátiť alebo kde by mohol byť problém? ďakujem

Dobrý den, funguje též na Google Slides? Pokud ne, doporučíte mi, prosím, nějaký prezentér, který zvládne i Google Slides? Velice děkuji.

Prosim Vas, da se napajet taky cez USB? Jaky adapter by byl vhodny? Dekuji

Diskusia a poradňa k CONNECT IT laserové ukazovadlo, čierne
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT laserové ukazovátko, černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Laserpointer, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Laserpointer, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT lézer pointer, fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií