Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT LITE, čierny

Zobraziť katalóg
CONNECT IT LITE, čierny
4,6 54 hodnotení
Externý box pre 2.5" disky, USB 3.1 gen1, USB-A
Kód:  JD840c1 Produktové číslo:  CI-1044 Stránky výrobcu

CONNECT IT LITE, čierny

Elegantný a odolný externý box v hliníkovom vyhotovení je ideálnym riešením, ak si chcete vytvoriť vlastný externý disk alebo využiť starší nepoužívaný disk. Hliníkové šasi zaručuje výborný odvod tepla a vysokú odolnosť pre bezpečie disku na cestách. Cez interné rozhranie pripojíte 2,5" SATA disk, alebo moderný 2,5" SSD pre super rýchle prenosné úložisko.

Kľúčové vlastnosti

  • Hliníkové vyhotovenie v čiernej farbe
  • Jednoduchá inštalácia
  • Vysokorýchlostné USB 3.0
  • Pre 2,5" HDD / SSD - SATA III / II / I
  • Cestovný obal súčasťou balenia

Ľahké zapojenie aj montáž

K počítaču ho potom pripojíte vďaka štandardu SuperSpeed USB 3.0 s vysokou priepustnosťou až 5 Gb/s. Samozrejmosťou je jednoduchá montáž disku do boxu, kedy balenie obsahuje montážny skrutkovač aj potrebné skrutky. Praktickým bonusom je cestovný obal, do ktorého môžete box schovať.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
123 × 76,3 × 13,55 mm

Hmotnosť:
100 g

Materiál:
hliník

Max. prevádzková teplota:
-40 Až 65 °C

Max. prevádzková vlhkosť:
8 % až 90 %

Max. skladovacia vlhkosť:
5% až 95%

Obsah balenia:
externý box
USB 3.0 kábel
cestovný obal
montážny skrutkovač
montážne skrutky
Viacjazyčný návod na použitie (manuál)

Kompatibilita:
Windows XP / 7/8/8.1/10 a novšie
Mac OS X 10.xa novšie
Linux s jadrom 2.6xa novšie

Parametre a špecifikácia

Počet voľných pozícií pre disky
1 Hotovo!
Konektory
USB-A Hotovo!
Štandardy
USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Materiál
Hliník Hotovo!

Podporované disky

Počet voľných pozícií pre disky
1 Hotovo!

Konektory

Konektory
USB-A Hotovo!
Štandardy
USB 3.2 Gen 1 Hotovo!

Materiál

Materiál
Hliník Hotovo!

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:
» Všetky interné disky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ač je tento box deklarovaný jako USB3, tak této rychlosti nedosahne. S týmž diskem na ebay USB3 kšandě 115 a u tohoto boxu jen 16, je to normální???? Je to vaďas? Vrátit? Dík za odpověď Alzo...

Aký je PowerManagement na tomoto produkte? plánunjem mať hdd pripojeny do wifi routera 24/7 a potrebujem aby sa hdd prestal točiť keď sa nepoužíva.

Dobrý den, má tento rámeček napájení přes USB? Děkuji

Diskusia a poradňa k CONNECT IT LITE, čierny
Príslušenstvo pre CONNECT IT LITE, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT LITE, černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT LITE, fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií