Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT M6

Zobraziť katalóg
CONNECT IT M6
4,7 32 hodnotení
Držiak na mobil do auta, magnetický, uchytenie na palubnú dosku a na sklo, upraviteľná poloha, min. šírka zariadenia 8.89, max. šírka zariadenia 15.24cm
Kód:  JD801f Produktové číslo:  CI-504 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT M6

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Držák do auta CONNECT IT InCarz Magnetic M6

Univerzálny a magnetický

Hľadáte naozaj univerzálny držiak mobilného telefónu či navigácie do auta, ktorý bude fungovať s akýmkoľvek zariadením? M6 je práve takým modelom. Funguje na princípe magnetu, ktorý pripevní akýkoľvek telefón či navigáciu k držiaku.

Keď potrebujete kvalitu

Magnet je dostatočne silný na pripevnenie telefónu, aby nespadol, a zároveň spĺňa parametre pre bezpečný styk s citlivým elektrickým zariadením. Vďaka dokonalému prepojeniu jednoduchej technológie a inteligentného riešenia vznikol produkt na univerzálne a praktické použitie akéhokoľvek modelu telefónu a navigácie.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Držák do auta CONNECT IT InCarz Magnetic M6
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Držák do auta CONNECT IT InCarz Magnetic M6

Praktické riešenie do auta

Samotné pripevnenie držiaka je možné na palubnú dosku či na sklo cez pevnú prísavku, umiestniť ho teda môžete podľa svojich potrieb. Súčasťou držiaka je aj kĺb s rotáciou 360°. Kúpte si kvalitný držiak na váš mobilný telefón, smartphone či navigáciu do auta, ide o praktické riešenie pre väčšinu zariadení!

Vlastnosti

  • Univerzálny držiak na mobilné telefóny a navigácie
  • Kompatibilný s väčšinou telefónov s uhlopriečkou 3,5"- 6"
  • V prípade navigácií sa odporúča iba s 3M filmom
  • Možnosť prichytenia na palubnú dosku alebo na sklo
  • Kĺb s rotáciou 360°
  • Materiál: plast a magnet

Parametre a špecifikácia

Určenie
Do auta Hotovo!
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Magnetický Hotovo!
Prichytenie držiaka
Na palubnú dosku, Na sklo Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Upraviteľná poloha Hotovo!
Min. šírka zariadenia
8,89 cm Hotovo!

Vlastnosti

Určenie
Do auta Hotovo!
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Magnetický Hotovo!
Prichytenie držiaka
Na palubnú dosku, Na sklo Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Upraviteľná poloha Hotovo!

Kompatibilita

Min. šírka zariadenia
8,89 cm Hotovo!
Max. šírka zariadenia
15,24 cm Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , vzniká nějaký problem ,při bezdrátovém nabíjení, pokud mám v krytu telefonu, nalepený magnet, pro držák telefonu do auta .Dekji za radu Zbyněk

Mohu se zeptat vešel by se do držáku Samsung Galaxy A9 (6,3)

Je potrebne tu prisavku navlhčiť alebo niečo s tym urobiť aby to držalo na skle? Po chvíľke prisavka odpadne zo skla.

Dobrý den, kolik kovových nálepek je v balení prosím? Držák bude v autě využívat více uživatelů a permanentní přehazování z mobilu do mobilu je nemyslitelné. Případně máte nějaký obdobný produkt, kde je v balení více nálepek/destiček pro možnost používat více mobilů na jeden držák? Děkuji M. P.

Zdravim, bude tento drzak drzet telefon v krytu? Nebo pouze bez krytu. Diky

Diskusia a poradňa k CONNECT IT M6
Príslušenstvo pre CONNECT IT M6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT InCarz Magnetic M6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT InCarz Magnetic M6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT InCarz Magnetic M6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT InCarz Magnetic M6.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií