AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

CONNECT IT NEO Pro gaming mouse black

Zobraziť katalóg
CONNECT IT NEO Pro gaming mouse black
4,8 18 hodnotení
Herná myš drôtová, USB, vhodná pre pravákov, optická, 8 tlačidiel, RGB podsvietenie, 6400DPI, požívateľské profily, dĺžka kábla 1.8 m, čierna
Kód:  JD754u5c Produktové číslo:  CMO-3590-BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT NEO Pro gaming mouse black

Potrebujete neobyčajnú myš na hranie PC hier? Herná myš CONNECT IT NEO Pro gaming mouse black doplnená 8 ks tlačidlami je správnou voľbou na podmanenie si virtuálneho bojiska, takže vám už žiadny protivník nebude robiť vrásky. Herná myška CONNECT IT NEO Pro gaming mouse black je Vhodná pre pravákov a jej pohodlný dizajn úžasne zapadne do flexibilnej ruky každého gamera.

Optická technológia snímania a doba odozvy minimalistických 8000 ms spoločne s citlivosťou 6400 DPI garantujú vysokú presnosť pri vedení myši. Vnútorná pamäť hernej myši CONNECT IT NEO Pro gaming mouse black umožňuje uložiť si rôzne profily používateľov pre prípady, že sa o ňu delíte so súrodencami či s kamarátmi.

Kľúčové výhody myši pre hráčov CONNECT IT NEO Pro gaming mouse black

  • Vďaka neobvyklému dizajnu a perfektnému telu vám hracia myš vydrží niekoľko rokov
  • Farebné podsvietenie dozaista očarí každého gamera PC hier
  • Približná výdrž batérie 100000 s
  • Hmotnosť hernej myši 112 g

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,5 cm Hotovo!
Výška
4,25 cm Hotovo!
Hĺbka
12,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
112 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
6 400 DPI Hotovo!
Doba odozvy
8 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rad bych se zeptal, kde je na te mysi 8 tlacitek - na fotkach jdou videt tri tlacitka na levem boku, leve a prave tlacitko a predpokladam, ze jednim budete asi myslet to tlacitko, co je pod rollerem a to je dohromady 6 tlacitek.. Dekuji.

Dobrý den, mám dotaz. V softwaru, když si chci změnit barvu podsvícení tak se mi děje to, že když dám např. modrou barvu, změní se na zelenou, když chci dát bílou, tak to není bílá ale spíš taková žlutá, když chci dát třeba fialovou tak se to také změní na jinou barvu atd.. Jdou jenom takové ty základní barvy které tam už jsou přednastavené i bez softwaru. Tak se chci zeptat, jestli to je takhle u všech kusů, a nic se s tím nedá dělat. Celkem mě to mrzí, ale samozřejmě se s tím dá žít. Děkuji, přeji krásný den.

ma software

dobrý den chci se zeptat funguje tato myš na na PS4?

dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jde na mysi menit dpi, popřípadě v jakem rozpětí. dekuji

Hezký den, přestaly mi fungovat boční tlačítka z ničeho nic. Zmáčknul jsem je a zapadly do myše.

Dobrý den, jak seženu sw pro myš?

je tato mys ticha?

Dobrý den, zakoupil jsem si tuto herní myš. V popisu uvádíte SW v ceně, v návodu je uvedeno jak nainstalovat program potřebný k nastavení myši. Bohužel potřebný SW není součástí balení. Můžete mi prosím chybějící CD dodat?

Dobrý deň na ostatných gaming myškach som videl že odozva je 0,2ms tu je napísané 8000 ms jedná sa o chybu alebo je tá myška vážne až taká oneskorena.

12
Diskusia a poradňa k CONNECT IT NEO Pro gaming mouse black
Príslušenstvo pre CONNECT IT NEO Pro gaming mouse black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT NEO Pro gaming mouse black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT NEO Pro gaming mouse black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT NEO Pro Gaming Mouse, fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií