Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

CONNECT IT Notebook Power HP 65 W

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Notebook Power HP 65 W
5 2 hodnotení
Napájací adaptér , vstupné napätie 100–240V, 50–60Hz
Kód:  JD910g2a Produktové číslo:  CNP-1063-BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT Notebook Power HP 65 W

Přenosný adaptér značky CONNECT IT Notebook Power HP 65 W je vhodným řešením napájení notebooků značky HP. Díky kompaktním rozměrům a přiměřené délce vstupního i výstupního kabelu jej můžete vzít s sebou kamkoliv, kde budete potřebovat dobít své zařízení HP. Je vybaven ochranou proti přepětí, nadproudu a zkratu a využívá automatického nastavení s LED kontrolkou. Součástí balení je také kabelová redukce, která rozšiřuje kompatibilitu adaptéru s modely notebooků značky HP, které pro napájení vyžadují 7,4 mm konektor.

Klíčové vlastnosti napájecího adaptéru CONNECT IT Notebook Power HP 65 W

  • Kompatibilní s notebooky HP 250, 255, EliteBook, ProBook, ZBook, Spectre Pro, 13, 14, 450, 470, 640, 645, 650, 820, 840, 850, Folio
  • Ultrakompaktní provedení
  • Automatické nastavení s LED kontrolkou

Výstupní výkon:
65 W

Rozměry konektoru:
4,5 mm a 7,4 mm

Délka vstupního i výstupního kabelu:
120 cm

Rozměry:
109 × 49 × 21 mm

Vstup:
AC 100-240V~50/60Hz, 1,5 A

Výstup:
DC 19 V

Parametre a špecifikácia

Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!
Typ nabíjačky
Do siete Hotovo!

Vlastnosti

Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!
Typ nabíjačky
Do siete Hotovo!

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je prosím tento adaptér vhodný i pro HP Pavilion 13-a020nc x360 Briliant Red. Je to tedy Pavilion 13 series, pokud nejde použít, můžete mi prosím doporučit jiný? Děkuji.

Good morning, Regarding the second short cable on the picture, how would you name it? Is it included in the pack? I actually just need that little connector. Thank you so much.

Diskusia a poradňa k CONNECT IT Notebook Power HP 65 W
Príslušenstvo pre CONNECT IT Notebook Power HP 65 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Notebook Power HP 65W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Notebook Power HP 65W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Notebook Power HP 65W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Notebook Power HP 65W.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií