Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CONNECT IT NumCALC CKB-0071-BK, čierna

Zobraziť katalóg
CONNECT IT NumCALC CKB-0071-BK, čierna
4,6 23 hodnotení
Numerická klávesnica – bezdrôtová, čierna
Kód:  JD765x1 Produktové číslo:  CKB-0071-BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT NumCALC CKB-0071-BK, čierna

Chýba vám na klávesnici numerická časť? Máte notebook, kde čísla musíte písať nepohodlne? Alebo ich chcete mať po ľavej ruke? Pre všetky tieto situácie sa hodí prídavná numerická klávesnica CONNECT IT NumCALC CKB-0071-BK. Ak pracujete s účtovníctvom, výpočtovými a finančnými aplikáciami či už doma alebo v práci, klávesnica NumCALC CKB-0071-BK je tá pravá pre vás. Klávesnica podporuje systémy Windows (10, 8, 7) a Mac OS X. 

Kľúčové vlastnosti numerickej klávesnice CONNECT IT NumCALC CKB-0071-BK

  • Klávesnica CONNECT IT NumCALC CKB-0071-BK je ideálna pre všetkých, ktorí pracujú s účtovníctvom, tabuľkami, výpočtovými a finančnými aplikáciami
  • Určená na domáce i kancelárske profesionálne použitie
  • CONNECT IT NumCALC CKB-0071-BK využíva bezdrôtovú technológiu 2,4 GHz garantujúcu spoľahlivé pripojenie
  • Bezdrôtový USB Nano prijímač s dosahom až 10 metrov
  • Rozhranie USB-A 2.0 spätne kompatibilné s USB 1.1
  • Klasické (vysoko profilové) klávesy
  • Vlastný kláves BACKSPACE pre zmazanie čísel
  • NumLock indikátor a indikátor nízkeho stavu batérie
  • Jednoduchá inštalácia Plug & Play bez nutnosti inštalácie a sťahovania ovládačov (USB Nano prijímač stačí len pripojiť k USB portu počítača alebo notebooku)
  • Klávesnica CONNECT IT NumCALC CKB-0071-BK disponuje špeciálne upravenými tlačidlami a membránami pre tichý a mäkký chod

Praktická klávesnica CONNECT IT

Klávesnicu CONNECT IT NumCALC CKB-0071-BKS stačí s počítačom prepojiť pomocou spätne kompatibilnej USB 2.0 bezdrôtovej technológie a hneď bude fungovať. Na jej vysoko profilové klávesy ste určite zvyknutí z klasických kancelárskych klávesníc, takže nebudete mať najmenší problém. Poteší aj praktický kláves Backspace, keby ste náhodou urobili nejakú chybu, a indikátor zapnutia NumLock. Dĺžka dosahu USB Nano prijímača je až 10 metrov a napája sa cez AAA batériu, ktorá sa nachádza v balení. Na vybitie batérie vás klávesnica NumCALC CKB-0071-BK upozorní indikátor nízkeho stavu batérie. 

Tichá prevádzka numerickej klávesnice CONNECT IT NumCALC CKB-0071-BK

Tlačidlá a membrány klávesnice NumCALC CKB-0071-BKS sú špeciálne upravené pre tichú a mäkkú prevádzka. Disponujú tiež zvýšenou odolnosťou potlače proti poškriabaniu a membránovou technológiou, ktorá je odolná proti zaneseniu nečistotami. 

Napájanie:
1× AAA alkalická originálna tužková batéria CONNECT IT (súčasť balenia)

Kompatibilná s operačnými systémami: 
Windows XP/Vista/7/8/10 a Mac OS X (funkcie produktu, ktoré nie sú podporované Mac OS X, nemusia fungovať správne)

Rozmery (šírka × hĺbky × výška):
90 × 128 × 24 mm

Hmotnosť vrátane batérie:
95 g

Farba:
Čierna

Obsah balenia:
Klávesnica
Bezdrôtový USB-A Nano prijímač
1 AAA alkalická batéria CONNECT IT
Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Numerická Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Usporiadanie

Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Dvojriadkový široký Hotovo!
Backspace
Úzky Hotovo!

Ďalšie vlastnosti klávesnice

Ďalšie vlastnosti klávesnice
Tichá Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
9 cm (90 mm) Hotovo!
Výška
2,4 cm (24 mm) Hotovo!
Hĺbka
12,8 cm (128 mm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
95 g Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky numerické klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, když si nastavím nějakou funkci na numpadu na klávesu číslo 5, bude na mé numerické klávesnici na normální klávesnici klávesa číslo 5 nebo fungují odlišně?

Zdravím, chci se zeptat mám sice numerickou klávesnici ale zajímalo by mě pokud si zakoupím tento produkt tak když si někde budu potřebovat něco nastavit(nabindovat) na tlačítko tak jestli to bude fungovat odlišně nebo jestli to bude stejně jako na klávesnici. Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k CONNECT IT NumCALC CKB-0071-BK, čierna
Príslušenstvo pre CONNECT IT NumCALC CKB-0071-BK, čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT NumCALC CKB-0071-BK, černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT NumCALC CKB-0071-BK, fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií