Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT Premium CI-61 čierna

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Premium CI-61 čierna
4,4 136 hodnotení
Myš bezdrôtová, USB a bezdrôtový USB prijímač, vhodná pre pravákov, optická, 6 tlačidiel, 1600DPI, veľkosť L, čierna
Kód:  JD750f Produktové číslo:  CI-61 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT Premium CI-61 čierna

Elegantná bezdrôtová myš v čiernom prevedení.Vďaka svojmu pogumovanému povrchu vám myš zaistí pohodlie počas práce na počítači a zabráni usadzovaniu nečistôt.Myš s počítačom komunikuje prostredníctvom miniatúrneho rádiového USB modulu s dosahom až 10 m. O napájanie sa starajú dve AAA batérie.

Parametre a špecifikácie:

Farba:
čierna

Senzor:
optický

Rozhranie:
USB

Technológia pripojenia:
bezdrôtová

Rozlíšenie:
1000/1200/1600 dpi

Prevádzková vzdialenosť:
10 metrov

Napájanie:
2x AAA batérie

Rozmery:
132 x 68 x 38 mm

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,8 cm Hotovo!
Výška
3,8 cm Hotovo!
Hĺbka
13,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,1 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Použitie myši

Typ
Cestovná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 600 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Maximálny dosah
10 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lze k této myši sehnat nový USB receiver? Původní jsem ztratil.

dobrý večer, mám doma set (klávesnica + myš) CONNECT IT CI-185 Multimedia, pokazila sa mi myš. Keď si zakúpim túto bude kompatibilná s bluetooth zariadením čo používam teraz alebo budem musieť myš zvlášť zapojiť do pc? ak nie tak dala by sa objednať iba myš z toho setu?

Prosím podporuje tato myš Windows 10 home Děkuji za odpověď

Tato myska ma opacne bocne tlacitka dopredu a dozadu (forward and back buttons). Ked chcem v prehliadaci ist naspat tak musim stlacit tlacitko dopredu. Da sa to softwarom zmenit? Dakujem

Dobrý den, koupil jsem si myš CONNECT IT CI-61, normálně fungovala. Z ničeho nic mi fungovat přestala, tak jsem vyměnil baterie, ale stále nefunguje. Jen když baterie vložím do myši, problikne modrý laser a pak už nic. Díky za pomoc.

Diskusia a poradňa k CONNECT IT Premium CI-61 čierna
Príslušenstvo pre CONNECT IT Premium CI-61 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Premium CI-61 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Premium-CI-61 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Premium-CI-61 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Premium CI-61 fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií