AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT Qi Certified Wireless Fast Charge čierna

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Qi Certified Wireless Fast Charge čierna
4,6 69 hodnotení
Bezdrôtová nabíjačka s podporou rýchleho nabíjania, celkový výkon 10 W, vstup Micro USB, technológia rýchleho nabíjania Fast Charge, podpäťová ochrana, prepäťová ochrana, indikácia nabíjania, súčasťou balenia 1m kábel so zakončením Micro USB
Kód:  JD749h1 Produktové číslo:  CWC-7500-BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT Qi Certified Wireless Fast Charge čierna Predaj skončil

CONNECT IT Qi Certified Wireless Fast Charge čierna

Ak máte telefón s bezdrôtovým nabíjaním Qi, potom môžete nabíjať bez pripojenia káblov k telefónu jednoduchým položením na nabíjaciu podložku CONNECT IT Qi Certified Wireless Fast Charge. Qi štandard spĺňajú telefóny Apple iPhone 8, 8+, X, LG G6, Samsung Galaxy S6 a novšie a Samsung Galaxy Note 8. Telefón položíte na podložku CONNECT IT v ľubovoľnom smere. Elektromagnetická indukcia sa postará o spoľahlivé nabitie. Nabíjať môžete aj cez bežné telefónne puzdrá. Navyše, ak máte telefón s technológiou Fast Charge (napríklad Samsung Galaxy Note 8, S9, S9+, S8, S8+), využijete s nabíjačkou CONNECT IT tiež 1,4× rýchlejšie 10 W nabíjanie a ušetríte čas.

Kľúčové vlastnosti nabíjačky CONNECT IT Qi Certified Wireless, čierna

  • Elegantné a pohodlné bezdrôtové nabíjanie s podložkou CONNECT IT
  • Nabíja sa položením na nabíjačku bez pripojenia kábla do telefónu
  • Kompatibilná s telefónmi Apple iPhone 8, 8 Plus, X, LG G6, Samsung Galaxy S6 a novší a Samsung Galaxy Note 8
  • 1,4× rýchlejšie nabíjanie telefónov s technológiou Fast Carga
  • Protišmykové podložky zabraňujú skĺznutiu telefónu
  • LED indikátor informuje o stave nabíjania

Výbava nabíjacej podložky CONNECT IT Qi Certified Wireless

Nabíjacia podložka CONNECT IT Qi Certified Wireless Fast Charge má slim dizajn s výškou iba 12,5 mm a hmotnosťou 79 g. Je vybavená štyrmi protišmykovými podložkami, ktoré zabraňujú skĺznutiu telefónov z nabíjačky. Nabíjačka CONNECT IT má protišmykovú základňu a je vyrobená zo špeciálneho nehorľavého ABS materiálu. LED indikátor informuje o stave nabíjania. Micro-USB/USB-A kábel 1 m je súčasťou balenia.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ nabíjačky
Bezdrôtová Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!
Výkon
10 W Hotovo!
Počet hlavných výstupov
1 Hotovo!
Maximálny výkon hlavného výstupu
10 W Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Bezdrôtová Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!

Výkon a prúd

Výkon
10 W Hotovo!
Počet hlavných výstupov
1 Hotovo!
Maximálny výkon hlavného výstupu
10 W Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
1 Hotovo!
Vstup nabíjacej podložky/stojančeka
Micro USB Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Rýchlonabíjanie, Prepäťová ochrana, S káblom v balení, Podpäťová ochrana, Regulácia teploty, Indikácia nabíjania Hotovo!

Kábel

Dĺžka kábla
1 m Hotovo!
Konektory kábla
Micro USB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,má tato nabíječka funkci, že telefon nabije do plné kapacity a pak už nenabíjí?

Tato nabijecka mi nefunguje s iPhone 11. Po prilozeni telefonu se zapne nabijeni, ale po par sekundach se telefon prestane nabijet. Deje se to nekomu z vas take?

Dobrý den, jde nabijet touto nabijeckou i Apple Watch 1g. ?

Dobrý den zakoupil jsem tento produkt a mám telefon Samsung galaxy a 50 ale nenabíjí se mi ten telefon prosím o radu

Dobrý den, tato nabíječka mi v pohodě nabíjela můj předchozí telefon (Galaxy S8), ale můj stávající nenabíjí (iPhone 12 mini), respektive pouze bliká zeleně. Nevíte, v čem je problém, popřípadě jak ho vyřešit? Děkuji předem za odpověď.

Funguje aj na Nokiu 3310 prosim?

Dobrý den, je nabíječka kompatibilní se SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS? Dekuji.

Dobrý den bude tahle nabíječka fungovat na mobil Huawei P smart pro

pujdou na nabijet sluchatka galaxy buds?

Dobrý den, koupil jsem si tuto nabíječku na Iphone 12pro. Po položení Iphonu svítí zeleně, nabíjí ale za celou noc cca 8.hodin se nabije tak na 60%. Mám jí vrátit? A jakou 100% funkční na tento telefon mě můžete prosím doporučit? Diky Tomáš

123...
Diskusia a poradňa k CONNECT IT Qi Certified Wireless Fast Charge čierna
Príslušenstvo pre CONNECT IT Qi Certified Wireless Fast Charge čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Qi Certified Wireless Fast Charge černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Qi Zertifiziert Kabellos Schnellladung Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Qi Zertifiziert Kabellos Schnellladung Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Qi Certified Wireless Fast Charge fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií