AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT Emergency Car Charger, antracitová

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Emergency Car Charger, antracitová
4,7 3 hodnotení
Nabíjačka do auta s podporou rýchleho nabíjania, celkový výkon 15 W, výstupy 2 × USB-A (max. 15 W), technológia rýchleho nabíjania Fast Charge, podpäťová ochrana, prepäťová ochrana, indikácia nabíjania
Kód:  JD747b4g1 Produktové číslo:  CCC-7070-AN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT Emergency Car Charger, antracitová Predaj skončil

CONNECT IT Emergency Car Charger, antracitová

Prvá nabíjačka do auta, ktorá môže zachrániť život

Ako správny trendsetter s viac ako pol milióna predaných kusov vychytávok do auta, prichádza značka CONNECT IT s revolučnou novinkou, ktorú ocení väčšina motoristov. To, že nabíjačka do auta nabije telefón aj tablet súčasne, asi nikoho neprekvapí. Ale čo možnosť s jej pomocou v prípade núdze rozbiť okienko v automobile alebo prerezať bezpečnostné pásy? Nová Emergency nabíjačka hravo zvládne oboje.

CONNECT IT Emergency Car Charger

Povolenie rozbíjať

V núdzovej situácii, keď je pasažier po dopravnej nehode zakliesnený vo vozidle, nejde mu rozopnúť pás alebo otvoriť dvere, môže táto nabíjačka zachrániť život, a to aj v prípade, keď budete pomáhať pri cudzej autonehode. Je to možné vďaka šikovne ukrytému ostrému hrotu v dolnej časti nabíjacieho pinu a bezpečne schovanom skalpelu v spone. Obe funkcie boli dlhodobo testované na dosiahnutie maximálneho efektu v prípadu núdze.

CONNECT IT Emergency Car Charger

Silný ambasádor

K samotnému testovaniu autonabíjačky prizvala značka CONNECT IT silného partnera v podobe Autoklubu Českej republiky, ktorý u má u našich susedov 116 ročnú históriu. Na vlastnej koži si rozbíjanie nabíjačkou vyskúšal aj road safety manažér Autoklubu Českej republiky, pán Ing. Libor Budina. „Velice mě překvapilo, že jsem to zvládl lehce na první pokus. Je až k nevíře, co dokáže tak malá věc.“ povedal Budina, který sa tiež podrobil aj druhej zo záchranných funkcií, ktorou je prerezávanie bezpečnostného pásu. „Tato zajímavá vychytávka se nám osvědčila a určitě ji můžeme za celý Autoklub České republiky vřele doporučit. Může pomoci těm, kteří uvízli ve svém automobilu, anebo vy můžete někomu zachránit život při dopravní nehodě.“ doplňuje Libor Budina.

Kúpou prispejete na obete dopravných nehôd

Vďaka spojeniu CONNECT IT s poisťovňou Kooperativa, poputuje 5% z čiastky každej predanej záchranárskej nabíjačky darom Platforme VIZE 0, ktorá financie prerozdelí tam, kde budú najviac potrebné.

Kooperativa se dlouhodobě zaměřuje na prevenci, a pokud by tato nabíječka zachránila zdraví jediného člověka, tak to má smysl. V rámci Platformy VIZE 0 se společně s partnery snažíme snížit počet vážných nehod a úmrtí na silnicích na nulu. Těší nás, že v přístupu značky CONNECT IT se naše cíle v této oblasti prolínají.“ hovorí Mgr. Lucie Loučková z generálneho riaditeľstva Kooperativy. 

CONNECT IT Emergency Car Charger

Zvládne to každý

Ak už sa dostanete do krízovej situácie, je dôležité nestrácať hlavu. Každá sekunda môže hrať rozhodujúcu úlohu, a aj keď si zrejme rozbíjanie okienka nevyskúšate vopred, verte, že to nie je ťažké. Výrobca odporúča mieriť hrotom nabíjačky do rohu, kde sklo najmenej pruží. U prerezávania bezpečnostného pásu je zas potrebné viesť rez šikmo, nenadriete sa toľko a zvládne to aj ženské pokolenie. Odporúčame zhliadnuť video vyššie pre lepšiu predstavu.

CONNECT IT Emergency Car Charger

Technické špecifikácie nabíjačky do auta CONNECT IT Emergency Car Charger:

CONNECT IT Emergency Car Charger
  • Vhodná na napájanie aj nabíjanie mobilných telefónov, tabletov, navigácie, kamier do auta, akčných kamier, elektronických čítačiek kníh, MP3 prehrávačov, atď.
  • Kompatibilná so všetkými 12/24 V zásuvkami cigaretového zapaľovača v osobných i nákladných automobiloch
  • Funkcia "Dual USB Charging" umožňuje nabíjanie dvoch zariadení súčasne
  • Max. výstupný prúd 3 A si poradí aj s nabíjaním tabletov a iných náročnejších zariadení, kde 1 A prúd pre nabíjanie nestačí Inteligentný obvod Smart IC detekuje prúdovú potrebu pripojených zariadení a automaticky prerozdeľuje prúd s cieľom nabíjania najrýchlejším možným spôsobom
  • Integrovaný modrý LED indikátor prevádzky
  • Výkon 15 W
  • Vstupné napätie 12 - 24 V DC (vhodná aj pre zásuvky v karavanoch a nákladných automobiloch)
  • Robustná konštrukcia s využitím zliatiny leteckého hliníka v kombinácii s tvrdeným ABS plastom
  • Štvornásobná bezpečnostná ochrana: ochrana proti skratu, preťaženiu, prehriatiu a ochrana proti prebitiu pripojeného zariadenia
  • Rozmery (š × v × h): 28 × 80 × 29 mm
  • Hmotnosť: 43 g
  • Farba: antracitová

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ nabíjačky
Do auta Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!
Výkon
15 W Hotovo!
Typ hlavného výstupu
USB-A Hotovo!
Počet hlavných výstupov
2 Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Do auta Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!

Výkon a prúd

Výkon
15 W Hotovo!
Typ hlavného výstupu
USB-A Hotovo!
Počet hlavných výstupov
2 Hotovo!
Maximálny výkon hlavného výstupu
15 W Hotovo!
Maximálny prúd hlavného výstupu
2,4 A Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
2 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Rýchlonabíjanie, Prepäťová ochrana, Podpäťová ochrana, Indikácia nabíjania Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONNECT IT Emergency Car Charger, antracitová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Emergency Car Charger, antracitová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Emergency Car Charger, Anthrazit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Emergency Car Charger, Anthrazit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Emergency Car Charger, antracit.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií