Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT TabPack 10.1" čierna

Zobraziť katalóg
CONNECT IT TabPack 10.1" čierna
4,7 44 hodnotení
Taška na tablet – do veľkosti 10.1", uzatváranie na zips, 1 hlavné vrecko vystlané plyšom, 5 vreciek na príslušenstvo, rozmery 29.5 × 23.5 × 5cm
Kód:  JD804b2 Produktové číslo:  CI-411 Stránky výrobcu
CONNECT IT TabPack 10.1" čierna Predaj skončil

CONNECT IT TabPack 10.1" čierna

Praktická taška na tablet CONNECT IT TabPack je určená pre zariadenia s maximálnou veľkosťou displeja 10,1". Váš tablet perfektne ochráni veľké hlavné vrecko vystlané plyšom a tak nehrozí, že by sa mohol tablet poškriabať či inak poškodiť. Samozrejmosťou je uzatváranie na zips, ktorý zabraňuje vypadnutiu pri otočení tašky hore nohami. Rôzne príslušenstvo môžete prehľadne uložiť do ďalších 5 vreciek. Veľmi praktický je opasok, ktorý umožňuje pohodlné nosenie tašky cez rameno.

Hlavné prednosti:

  • Uzatváranie na zips
  • Hlavné vrecko vystlané plyšom na ochranu tabletu
  • 5 vreciek na príslušenstvo

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Tablety do veľkosti 10,1"

Rozmery:
29,5 × 23,5 × 5 cm

Materiál:
99% nylon a 1% syntetická koža

Prečítať viac
Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Parametre a špecifikácia

Materiál
Nylon Hotovo!
Hĺbka
5 cm Hotovo!
Šírka
23,5 cm Hotovo!
Výška
29,5 cm Hotovo!
Materiál
Nylon Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
5 cm Hotovo!
Šírka
23,5 cm Hotovo!
Výška
29,5 cm Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
10,1" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:
» Všetky tašky na tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám tablet lenovo miix 300 s klávesnicí... Můžu se zeptat zda se do tohoto pouzdra nebo tašky vejde... Díky za odpověď

Dobrý den, nedávno jsem u Vás koupil notebook https://www.alza.cz/asus-transformer-book-t100ha-fu030t-sedy-kovovy-d3037635.htm Chci se zeptat, zda pero dodávané k výrobku https://www.alza.cz/connect-it-tabpack-10-1-cerna-d2166464.htm?o=14 bude na tento notebook/tablet fungovat. Děkuji. Petr

Diskusia a poradňa k CONNECT IT TabPack 10.1" čierna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT TabPack 10.1" černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT TabPack 10.1" schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT TabPack 10.1" schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT TabPack 10.1 " fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií