Alza pre firmy

CONNECT IT Twin Arm

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Twin Arm
4,5 22 hodnotení
Stolný držiak pre 2 x LCD 13"- 27", kompatibilný s VESA 75x75, 100x100, max nosnosť 2x 9kg, strieborný
Kód:  JD800q22 Produktové číslo:  CI-240 Stránky výrobcu

CONNECT IT Twin Arm

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
CONNECT IT Twin Arm
 

Spoľahlivý držiak

Univerzálny držiak vám na stole ušetrí drahocenné miesto, pomôže skrotiť káble a navyše umožní aj posúvanie a otáčanie monitora vo všetkých smeroch.

Držiak je vhodný pre všetky monitory s uhlopriečkou 13" až 27", a hmotnosťou až 9 kg. Jedinou podmienkou je, aby monitor podporoval uchytenie štandardu VESA 75 x 75, alebo 100 x 100.

Praktický dizajn

Robustné prevedenie zaistí stabilné uchytenie monitora a premyslený systém montáže je vhodný pre takmer akýkoľvek stôl. Strieborno-čierne prevedenie sa hodí do domácnosti aj kancelárie.

Konštrukcia držiaka umožňuje zmenu výšky ramena aj samotného monitora, náklon až o 90°, natočenie až o 180° a rotáciu dokonca až o 360°.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
CONNECT IT Twin Arm
 

Vlastnosti

  • Veľkosť LCD: 13" -  27"
  • Kompatibilný s VESA: 75 x 75 100 x 100
  • Nosnosť: 2 x 9 kg
  • Uhol sklonu: -40° - 90°
  • Natočenie: 180°
  • Rotácia: 360°
  • Maximálny rozsah ramena: 50 cm
  • Upínacie šírka: 10 - 90 mm
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!
Konštrukcia
Kĺbový Hotovo!
VESA prichytenie
75×75 Hotovo!
Určenie
Na hranu stola Hotovo!
VESA prichytenie
75×75 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Typ

Konštrukcia
Kĺbový Hotovo!
VESA prichytenie
75×75 Hotovo!

Typ

Určenie
Na hranu stola Hotovo!
VESA prichytenie
75×75 Hotovo!
Počet ramien
2 x Hotovo!

Vlastnosti

Min. veľkosť monitora
13" Hotovo!
Max. veľkosť monitora
27" Hotovo!
Náklon
+ 90° / - 40° Hotovo!
Rotácia
360 ° Hotovo!
Náklon
180 ° Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Vyberáte držiak na TV a potrebujete poradiť? Pozrite sa na nášho sprievodcu výberom!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, do jaké maximální výšky od stolu dosáhnou konce ramen (jejich středy VESA uchycení)? Přemýšlím o sestavě 2x2 monitory (23,8'') s tím, že spodní 2 by byly na vlastních podstavcích a horní řadu bych nad ně připevnil pomocí tohoto držáku

Dobrý den, potřebuji jedno ramenu utáhnout, aby se po odpojení notebooku pružina nestáhla a podstavec nevystřelil nahoru. V balení žádný návod k tomuto nebyl, jaký doporučíte postup?

Funguje tento držák na monitor 24" ASUS VS247HR prosím odpovězte ?

Dobrý den, je možné tento držák přidělat přímo do desky stolu, dírou skrz desku?

Dobry den, je mozne nastavit polohy tak, aby byli monitory nad sebou? Případně můžete nějaký takový doporučit?

Dobrý den, vejde se mi na něj naráz 34" 21:9 a 25" 16:9? Děkuji

Dobrý den, Mám dotaz ohledně produktu CONNECT IT Twin Arm. Potřeboval bych vědět přesné rozměry plechu, který přečnívá za stůl a pomocí kterého se rameno ke stolu připevní. Mám o toto zboží velký zájem, ale jsem poměrně limitován rozměry k připevnění. Chci předejít situaci, kdy bych zboží objednal, zjistil, že nejsem schopen jej připevnit a vracel jej zpět. Děkuji mnohokrát za odpověď

Diskusia a poradňa k CONNECT IT Twin Arm
Príslušenstvo pre CONNECT IT Twin Arm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Twin Arm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Twin Arm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Twin Arm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Twin Arm.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií