AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

CONNECT IT Wireless H2A

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Wireless H2A
4,7 113 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtová s mikrofónom, Bluetooth 4.0 + EDR, 80 Hz - 20 kHz, ovládanie hlasitosti a prepínanie stôp, doba hovoru až 12 hodín, Lí-Pol batéria
Kód:  JD730q Produktové číslo:  CI-403 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT Wireless H2A

Dizajn

Štýlový dizajn

Slúchadlá sú určené pre každého, koho neustále obťažujú otravné káble. Sú vyrobené tak, aby boli ľahké, prenosné a hlavne pohodlné. Vďaka zabudovanému mikrofónu ich možno použiť ako handsfree s výdržou až 12 hodín hovoru. Pri prehrávaní hudby vydrží až 12,5 hodín a v pohotovostnom režime môžu byť slúchadlá až po dobu 20 dní. Slúchadlá sa nabíjajú pomocou priloženého micro USB kábla.


Jednoduché ovládanie po ruke

Ovládanie hlasitosti a prepínanie skladieb je umiestnené na pravom slúchadle. Samozrejmosťou je tiež jednoduché prijatie a zavesenie telefónnych hovorov.

Ovládání

Bluetooth

Jednoduché pripojenie

Slúchadlá môžete jednoducho pripojiť k zariadeniam ako je mobilný telefón, tablet alebo notebook pomocou technológie bluetooth. Z toho vyplýva aj dosah 10 m, ktorý je vo väčšine prípadov postačujúci.


Vlastnosti

  • Bluetooth 4.0 + EDR
  • Podporované profily: A2DP1.2/AVRCP1.4/HSP1.2/HFP1.6 DSP: CVC6.0
  • Frekvenčný rozsah: 80 Hz - 20 kHz
  • Reproduktor: 40 mm
  • Impedancia: 32 Ohm
  • Intenzita: 108dB±15dB
  • Zabudovaný mikrofón
  • Potlačenie šumu a ozvien
  • Intenzita: -42 dB
  • Ovládanie hlasitosti a prepínanie stôp
  • Lí-Polymerová batéria 195 mAh
  • Prehrávanie hudby: až 12,5 hodín
  • Doba hovoru: až 12 hodín
  • Pohotovostný režim: 20 dní
  • Nabíjanie: cca 3 hodiny
  • Dosah: až 10 m
  • Hmotnosť: 135 g

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. jsou prosim tato sluchatka vhodna pro skype hovory? https://www.alza.cz/connect-it-wireless-h2a-d2147909.htm?catid=18852655

Dobrý den, mám otázku k zapojení sluchátek CI-403 H2A headset:spárovala jsem je s pc, ovladače se nainstalovaly ale sluchátka nehrají, poradíte mi prosím, kde by mohl být problém? V PC mám win vista a bluethooth 2.0. (s mobilním telefonem (android) to bylo bez problémů) děkuji

Dobrý den, ráda bych se zeptala, co konkrétně znamená "vystavený" u těchto sluchátek: https://www.alza.cz/connect-it-wireless-h2a-d2147909.htm?d=img# Byly vystaveny k vyzkoušení? Či byly zabaleny a dalo se na ně jen dívat? Mohu se zeptata, zda všechny tyto sluchátka, které máte na skladě (jak píšete 5 a více) byly vystaveny? Děkuji Vám za odpověď. Fišerová

Diskusia a poradňa k CONNECT IT Wireless H2A
Príslušenstvo pre CONNECT IT Wireless H2A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Wireless H2A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Drahtlose H2A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Wireless H2A.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií