PET Aplikace

CONNECT IT Wireless Sonics biela

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Wireless Sonics biela
3,3 48 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, do uší, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, frekvenčný rozsah 20Hz–22000Hz, citlivosť 96dB/mW, impedancia 16 Ohm, výdrž batérie až 5h
Kód:  JD731l3 Produktové číslo:  CI-1189 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT Wireless Sonics biela

Svieži vietor na poli bezdrôtových slúchadiel, za prvých pár týždňov sa tejto novinky predalo stovky kusov. Pýtate sa prečo? Kompaktné bezdrôtové slúchadlá s nízkou hmotnosťou sľubujú najvyšší stupeň mobility. Žiadne zamotané alebo zdržujúce káble. Bezdrôtové spojenie s vaším telefónom alebo tabletom zariadi bluetooth, takže sa pokojne môžete pohybovať po miestnosti alebo ulicami bez obťažovania káblom. Prepínanie skladieb a ovládanie hlasitosti zvládnete ovládačom na slúchadlách.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtový prenos hudby cez bluetooth (verzia 4.1)
  • Ultraľahká in-ear konštrukcia so zavesením okolo krku ideálne na cestovanie a šport
  • Integrovaný modul pre ovládanie hlasitosti, prepínanie medzi skladbami, pauzu a zastavenie prehrávania
  • Integrovaný mikrofón pre telefónne hovory
  • Funkcia vytočenia posledného volaného čísla
  • Doba prehrávania až 5 hodín
  • Doba hovoru až 5 hodín
  • Pohotovostný režim až 15 dní
  • Doba nabíjania cca 1,5 hodiny
  • Nabíjanie pomocou priloženého Micro USB kábla
  • Svetelná signalizácia prebiehajúceho nabíjania (červená LED dióda)
  • Bluetooth dosah až 10 m
  • Frekvenčný rozsah: 20Hz - 22 000Hz
  • Impedancia: 16 Ohm
  • Citlivosť: 96 dB (± 3 dB)
  • Integrovaná dobíjacia Li-Pol batéria (60 mAh)
  • Hmotnosť: 15 g

Pre každého

Ku slúchadlám dostanete 3 veľkosti silikónových náušníkov, aby vám špunty dokonale padli do uší. Nielen že tak budú dobre držať na svojom mieste, ale tiež vás dobre odizolujú od okolitého hluku. Môžete si tak užívať reprodukciu aj v dopravných prostriedkoch a tiež nebudete rušiť nikoho vo svojom okolí.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
22 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
96 dB/mW Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Zvuk

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
22 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
96 dB/mW Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
15 g Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem si tato sluchátka ve formě "nová". Přesto mi v balení chybý náhradní velikosti náušníků. Vnitřní umělohmotná krabička je viditelně vymačkaná (z několikanásobného vyndání). Můj dotaz tedy zní: Jak je toto možné? Při pomyšlení že už je někdo nosil v uších se mi akorád zvedá žaludek.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli jsou tato sluchátka voděodolná. Předem děkuji za odpověď OV

Moment, to opravdu bude vždy po celou dobu připojení blikat ta dioda?!? Nelze to vypnout???

[email protected]

Dobry den, chci se zeptat, zda budou sluchátka fungovat na zařízení Huawei mate 10 lite?

Dobry vecer, dnes jsem si v Alza boyu vyzvedla sluchatka, jakmile jsem prisla domu, ozkousela jsem je a fungovala. Navigacni hlas rekl, ze jsou vybita, tak jsem je dala nabit... Od te doby jsou uz nejakou dobu na nabijecce a cervena dioda stale sviti a nic se nedeje. Kdyz jsem je zkousela zapnout, navigacni hlas mi pouze oznamil, ze jsou sluchatka zapnuta a ihned ze jsou vypnuta. Jsem z toho celkem zklamana, protoze po odzkouseni jsem z nich byla nadsena. Mam je reklamovat? A mohu reklamaci uplatnit na prodejne, i kdyz nemam uctenku, jelikoz jsem zbozi vyzvedavala v prave zminovanem alza boxu? Dekuji Vam za odpoved. Kr. Vitovcova

Dobrý den, mám tyhle sluchátka hned jak jsem je vyndala tak jsem je zapla, pak se vybili, tak jsem je dlouho nabijela a nic, zapnula jsem je a zase se hned vypnuly , nic nedělají. Už mám druhé a furt to samé, co s tím?

Dobrý den. Je cena těchto sluchátek 313 Kč nebo 399 Kč?

Dobrý den, dostal jsem bezdrátová sluchátka k vánocům a přikoupil jsem si k nim MP3 San Disc Sansa Clip Sport Plus, který je vybaven Bluetooth systémem pro připojení ale nepodařilo se mi oba přístroje spárovat. Byl jsem se poradit na pobočce v Praze 4 Hájích, ale obsluha jen pokrčila rameny a nedokázala mi poradit.

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je možné používat sluchátka když se nabíjejí? Předem děkuji za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k CONNECT IT Wireless Sonics biela
Príslušenstvo pre CONNECT IT Wireless Sonics biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Wireless Sonics bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Wireless Sonics weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Wireless Sonics weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Wireless Sonics fehér.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií