Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT Wireless Sport Running

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Wireless Sport Running
4,4 15 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, s ovládaním hlasitosti, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, certifikácia IPX5, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 95 dB/mW, impedancia 16 Ohm, výdrž batérie až 6h
Kód:  JD731l23a Produktové číslo:  CEP-4000-GR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT Wireless Sport Running

CONNECT IT CEP-4000-GR sú perfektné Bluetooth slúchadlá navrhnuté pre športovcov, ktorá vás zaujmú miniatúrnymi rozmermi, nízkou hmotnosťou a v neposlednom rade skvelým zvukom. Súčasťou balenia sú dve rôzne veľkosti silikónových štupľov – slúchadlá tak bezchybne padnú úplne každému a tiež pár SecureFit športových náušníkov zabraňujúcich vypadnutiu slúchadiel z ucha pri športe. Na jedno nabitie vydržia slúchadlá Sport Running až 6 hodín (pohotovostný režim 15 h), nabijete ich pomocou priloženého micro USB kábla či už z notebooku alebo nabíjačky mobilného telefónu. Nechýba ani praktický magnetický kontakt na oboch slúchadlách na zaistenie proti spadnutiu z krku. Samozrejmosťou je integrovaný mikrofón umožňujúci handsfree telefonovanie.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel s mikrofónom CONNECT IT Wireless Sport Running

  • Slúchadlá i diaľkové ovládanie sú odolné proti potu a striekajúcej vode – stupeň krytia IPX5
  • Magnetické kontakty
  • Doba nabíjania približne 1,5 hodiny
  • Integrovaný modul na ovládanie hlasitosti, prepínanie medzi skladbami, pauzy a zastavenie prehrávania
  • Funkcia vytočenia posledného volaného čísla

Obsah balenia:
Bezdrôtové slúchadlá
Nabíjací micro USB kábel
2 páry náhradných silikónových náušníkov (veľkosti S a L)
1 pár športových SecureFit náušníkov
Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená, Žltá Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Zelená, Žltá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Vedenie kábla
Obojstranné (do oboch mušlí) Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Stupeň krytia
IPX5 Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné štuple Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
95 dB/mW Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Na kábli Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
6 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
13 g Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dufam, ze sa na trh vratia, lebo za 15 eur sa im nic ani nepriblizuje :(

Dobrý den, půjde tato sluchátka spárovat přes bluetooth s Mac Book Pro? Potřebuji mikrofon na online streamování z počítače a v počítači mi nefunguje vstup/výstup pro jack na sluchátka/mikrofon /repráky, ale zvuk jinak v počítači normálně funguje. Toto by mohlo být řešení, že bych mikrofon propojila s počítačem přes bluetooth. Je to možné, máte s tím zkušenost? Díky moc

Dobrý den, půjdou sluchátka připojit k Samsung Galaxy M51. děkuji za odpověď

Dobrý den, mohu se zeptat jaký typ bluetooth sluchátka mají? Zda budou kompatibilní s bluetooth adapterem s bluet. 4.0. Děkuji předem za odppveď.

Dobrý den, simuluji bezdrátové sluchátka anténu pro rádio jako drátová?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda můžete doporučit buď tato nebo jiná sportovní sluchátka, která by dobře seděla a hlavně měla možnost "mute". Hledám taková, která by mi umožnila být připojený na teleconferenci a přitom sportovat. Děkuji.

Dobrý den chtěl jsem se zeptat na kvalitu mikrofonu, jestli má někdo zkušenost děkuji.

Dobrý den, půjdou sluchátka připojit k OnePlus 6T, prosím?

Poradíte? Neviem sa napojiť s iPhone.

Dobrý den, chci se jen zeptat když je u sluchátek napsáno ze jsou voděodolné tak jestli se s nimi dá plavat a mít to třeba na vodní sporty nebo jen pro poslech hudby ve sprše??

12
Diskusia a poradňa k CONNECT IT Wireless Sport Running
Príslušenstvo pre CONNECT IT Wireless Sport Running Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Wireless Sport Running. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Wireless Sport Running. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Wireless Sport Running. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Wireless Sport Running.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií