AP+ nový vizuál Aplikace

Coocazoo EvverClevver Check Peacoat

Zobraziť katalóg
Coocazoo EvverClevver Check Peacoat
Detský ruksak vonkajšie rozmery 33 x 47 x 20 cm, objem 27l, hmotnosť 1440 g
Kód:  GR449 Produktové číslo:  4047443202512

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Coocazoo EvverClevver Check Peacoat Predaj skončil

Coocazoo EvverClevver Check Peacoat

Aktovka je nevyhnutnou výbavou každého školáka. Školský batohCoocazoo JobJobber poskytuje deťom všetok komfort, ktorý si nepochybne zaslúži za svoju námahu vo vyučovaní. Tento skvelý batoh je vhodný ako do školy, tak aj pre voľný čas a disponuje priestorom aj pre notebook, dokumenty a iné osobné veci.

Priedušné polstrovanie chrbta z penového EVA materiálu zaisťuje optimálnu cirkuláciu vzduchu a spoločne s nastaviteľnými polstrovanými ramennými popruhmi v tvare písmena S dovoľujú pohodlné nosenie - Nerežú do ramien, dobre a pevne sedí na chrbte a ľahko sa s nimi manipuluje. Na ramennom popruhu je umiestnená takisto aj vrecko na mobilný telefón alebo MP3 prehrávač. Výbavu popruhov dopĺňa aj nastaviteľný, odnímateľný hrudný a bedrový popruh. Batoh je možné ľahko prenášať vďaka polstrované rukoväte a kamkoľvek zavesiť za praktické pútko. Pevné, polstrované dno podporuje stabilitu batohu, takže sa v ňom ľahko prenáša aj ťažší náklad.

Batoh je vybavený reflexnými prvkami pre maximálnu bezpečnosť vašich detí. V jeho vnútornom priestore je vyhradená špeciálna polstrovaná vrecko pre notebook s uhlopriečkou 15.6 palcov. Dve hlavné veľké vrecká potom slúži na ukladanie kníh, učebníc a zošitov až do veľkosti A4. Pre desiatu poskytuje dostatok priestoru vrecko na prednej strane aktovky. Nechýba ani vrecko s organizérom na doklady, písacie potreby, kľúče a ďalšie drobnosti. Postranné vrecká na zips potom poslúži na uloženie všetkého, čo dieťa potrebuje mať rýchlo po ruke - napríklad fľaše s pitím. A všetky svoje tajomstvá môže ukrývať v tajné vrecku na zadnej strane batohu!

Parametre a špecifikácie:

Rad:
EvverClevver

Materiál:
Polyester

Vonkajšie rozmery:
33 x 47 x 20 cm

Objem:
27 l

Hmotnosť:
1440 g

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Coocazoo EvverClevver Check Peacoat Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Školní batoh Coocazoo JobJobber - Dots Methyl. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Coocazoo EvverClevver prüfen Peacoat. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Coocazoo EvverClevver prüfen Peacoat. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Školní batoh Coocazoo JobJobber - Dots Methyl.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií