Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Cooler Master Masterpulse Pro 7.1 Bass FX

Zobraziť katalóg
Cooler Master Masterpulse Pro 7.1 Bass FX
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá – herné, 7.1, 20-20000Hz, RGB podsvietenie, vstavaný ekvalizér, hlinikové, USB, dĺžka kábla 2m
Kód:  CC043o5 Produktové číslo:  SGH-8700-KK7D1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cooler Master Masterpulse Pro 7.1 Bass FX

MasterPulse distribuujú so všetkým komfortom kvalitným zvukom v dvoch úplne odlišných režimoch. Exkluzívne riešenie bočných panelov na mušliach prináša okamžitú zmenu vlastností reprodukcie. Zložte bočné panely a vzrastie razancia nízkofrekvenčných tónov, ako sú beaty soundtracku alebo herné a filmové explózie. S nasadenými panelmi sa hudba prirodzene rozvinie do krištáľovej jasnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Virtuálny priestorový zvuk 7.1
  • 2 odlišné posluchové režimy
  • Intenzívne basy a izolácia od okolia
  • Prirodzená, jasná reprodukcia
  • Dôraz na pohodlie poslucháčov
  • RGB podsvietenie loga
  • Plochý kábel s ovládačom
  • Hovory skrytým mikrofónom

Presne pre PC hráčov

Slúchadlá majú vlastnú zvukovú kartu a pripájajú sa pomocou USB konektora k počítaču. Vďaka tomu dokážu veľmi vierohodne vytvoriť virtuálny priestorový zvuk formátu 7.1, aby ste mohli jeho pôvod presne lokalizovať. Plochý kábel odoláva proti zamotaniu a je na ňom šikovná škatuľka s ovládaním hlasitosti a integrovaný je aj skrytý mikrofón, takže nie je problém s komunikáciou s priateľmi, rodinou aj spoluhráči.

V duchu pohodlia

Slúchadlá poskytujú komfort aj pre tie najdlhšie sedenia s hudbou, hrami alebo filmami. Ľahký hliníkový rám je spojený s pružným hlavovým mostom. Tento sofistikovaný systém vyvíja iba minimálny tlak potrebný na spoľahlivé držanie na hlave. Aj tak je však rozložený do 5 samostatných vankúšikov v oblúku a extra polstrovaných mušlí, ktoré zároveň blokujú nežiaduce rušenie z vonku.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Proč byl tento vyrobek vrácen a byla to vada vzhledová nebo technická

Dobrý den chci se zeptat že ve vybavení je napsána zvuková karta, takže ten zvuk 7.1 bude fungovat i bez ní?

Diskusia a poradňa k Cooler Master Masterpulse Pro 7.1 Bass FX
Príslušenstvo pre Cooler Master Masterpulse Pro 7.1 Bass FX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cooler Master Masterpulse Pro 7.1 Bass FX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cooler Master Masterpulse Bass FX Pro 7.1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cooler Master Masterpulse Bass FX Pro 7.1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cooler Master Masterpulse Pro 7.1 Bass FX.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií