Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Coollaboratory Liguid Metal Pad pod 3x GPU + clening Set

Zobraziť katalóg
Coollaboratory Liguid Metal Pad pod 3x GPU + clening Set
4,4 13 hodnotení
Teplovodivá podložka 100% kvapalných zliatin kovu
Kód:  CA084d Produktové číslo:  4260157580053

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Coollaboratory Liguid Metal Pad pod 3x GPU + clening Set Predaj skončil

Coollaboratory Liguid Metal Pad pod 3x GPU + clening Set

Veľmi praktická sada troch špičková teplovodivých podložiek na procesor grafickej karty s čistiacou sadou na ošetrenie povrchu styčných plôch. Materiálom sú metalické zliatiny, ktoré po zahriatí skvapalnia a odvádzajú teplo preč od procesora do chladiča. Inštalácia je preto jednoduchá, stačí očistiť povrch procesora a chladiča pribaleným prípravkom, vložiť na neho podložku, inštalovať chladič a potom procesor zaťažiť tak, aby po určitú dobu dosiahol teplotu 58 ° C. Podložka tak dosiahne bodu topenia a začne plne fungovať. Lepším odvodom tepla od procesora získate vyššie výkony pri pretaktovaní, prípadne vyššiu stabilitu a životnosť procesora.

Parametre a špecifikácie:

Sada:

3 x teplotná podložka
Čistiaca sada

Použitie:
GPU

Rozmery:
20 x 20 mm

Bod topenia:
58 ° C

Hustota:
8,29 g/cm 3

Poznámka:
» Všetky teplovodivé pasty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, jestli se tato podložka stejně jako teplovodivá pasta coolaboratory nesmí používat na hliníkové styčné plochy chladičů, nebo jestli ano, děkuji

Diskusia a poradňa k Coollaboratory Liguid Metal Pad pod 3x GPU + clening Set
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Coollaboratory Liguid Metal Pad pod 3x GPU + Clening Set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Coollaboratory Liguid Metal Pad pod 3 x GPU + Cleaning Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Coollaboratory Liguid Metal Pad pod 3 x GPU + Cleaning Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Coollaboratory Liquid Metal Pad 3 darab + tisztító készlet.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií