AlzaPlus+ děti AlzaBoxy Q1

Corine de Farme Baby 500 ml

Zobraziť katalóg
Corine de Farme Baby 500 ml
5 1 hodnotení
Micelárna voda
Kód:  DKO021 Produktové číslo:  3468080107205

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Corine de Farme Baby 500 ml Predaj skončil

Corine de Farme Baby 500 ml

Micelárna voda Corine de Farme Baby je kozmetický prípravok určený pre najmenších, ktorý sa stará o jemnú detskú pokožku a ošetrí aj tú najcitlivejšiu pleť bez nebezpečenstva jej podráždenia. Šetrne čistí a odstraňuje jej nečistoty, pokožku zvláčňuje a zanecháva ju jemnú, sviežu a do hĺbky hydratovanú. Micelárna voda je hypoalergénny výrobok s veľmi jemnými a šetrnými ingredienciami, obsahuje 98 % prírodných látok a len 2 % syntetických zložiek, neobsahuje žiadne farbivá, alkohol, fenoxyetanol a parabény. Výrobok bol pod pediatrickou a dermatologickou kontrolou testovaný a schválený, spĺňa prísne normy pre použitie na pokožku detí. Rozmaznávajte svoje dieťatko luxusnou starostlivosťou a doprajte mu dokonalú a šetrnú očistu pokožky.

Aktívne látky:

  • obsiahnutý nechtík lekársky v biokvalite má protizápalové a antioxidačné účinky, napomáha hojeniu rán. Pokožku upokojuje a zanecháva ju hladkú a sviežu, jemne voňajúcu
  • micely odstraňujú všetky nečistoty, na povrchu pokožky zanechávajú vodu, čím pokožka nestráca svoju prirodzenú ochrannú vrstvu

Účinky:
Výsledkom aplikácie prípravku je čistá a upokojená pokožka, nádherne hladká, vláčna a hydratovaná, svieža a ľahko voňajúca harmančekom.

Použitie:
Naneste micelárnu vodu 1-2x denne na vatový tampón a pomalými krúživými pohybmi nečistoty zotrite. Nie je nutné oplachovať, iba jemne pokožku osušte.

Typ pokožky:
Prípravok je určený pre všetky typy detskej pokožky, zvlášť pre citlivú a jemnú pokožku. Vhodné na použitie na tvári aj tele.  

Objem:
500 ml

Parametre a špecifikácia

Účinok
Hydratácia a výživa Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia a výživa Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Corine de Farme Baby 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corine de Farme Baby 500 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií