AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Corsair AX1500i

Zobraziť katalóg
Corsair AX1500i
4,5 4 hodnotení
PC zdroj 1500 W, 80 Plus Titanium, ATX2.4, aktívny PFC, 20x SATA, 140 mm ventilátor
Kód:  UY005g Produktové číslo:  CP-9020057-EU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Corsair AX1500i

Corsair AX1500i je prvým desktopovým zdrojom, ktorý využíva digitálny signálový procesor (DSP) a softvér Corsair Link. Vďaka nim vám sprostredkuje bezprecedentné možnosti monitoringu a prispôsobenia výkonnosti. SAD za prevádzky optimalizuje výkonnosť, aby udržal napätie v minimálnych toleranciách a vašim komponentom bol tak zaistený prísun dokonale stabilnej energie. Ide o model určený pre najnáročnejších počítačových nadšencov, ktorí nehľadia len na cenu, ale jednoducho chcú mať vo svojej skrini to najlepšie, čo je v súčasnej dobe na trhu - a medzi zdrojmi je aktuálne číslom jedna Corsair AX1500i.

Corsair AX1500i môžete s dodávaným káblom pripojiť priamo do hlavičky USB na vašej základnej doske. Potom už stačí len stiahnuť a nainštalovať softvér Corsair Link Dashboard a okamžite získate jedinečné schopnosti monitorovania a ovládania. Sledovať možno výkonový vstup a výstup, účinnosť, rýchlosť ventilátora a internú teplotu - všetko priamo z aplikácie pre operačný systém Microsoft Windows. Ak ste však pokročilejší užívateľ, môžete sa pustiť aj do nastavenia a úprav rýchlostných profilov ventilátora alebo ďalších volieb.

Corsair AX1500i sa chváli certifikáciou 80Plus Titanium. To znamená, že spotrebuje menej elektrickej energie a vyžaruje oveľa menej odpadového tepla. Vďaka tomu nielen, že môžete v dlhodobom horizonte ušetriť svoju peňaženku, ale zároveň spoľahlivými dodávkami energie predĺžiť životnosť napájaných komponentov. Extrémne vysoká účinnosť prináša ešte jednu významnú výhodu - tichú prevádzku. Ventilátor s tepelnou reguláciou otáčok sa pri nízkom zaťažení netočí dokonca vôbec, čo je skvelá správa pre všetkých milovníkov ticha.

Kompletná modularita zdroja znamená, že nemusíte mať v skrini žiadny kábel, ktorý aktuálne nevyužívate. Odnímateľné káble navyše zaujmú na prvý pohľad svojím tenkým profilom maximálne uľahčujúcim ich skrytie za základnú dosku. Výsledkom je oveľa lepšia vnútorná organizácia skrine a neporovnateľne efektívnejšie chladenie.

  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Parametre a špecifikácia

Výkon
1 500 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Pasívne chladenie, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač Hotovo!
Certifikácia
80 PLUS Titanium Hotovo!
Účinnosť
91 % Hotovo!

Výkon a formát

Výkon
1 500 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!

Výbava

Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Pasívne chladenie, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač Hotovo!

Účinnosť

Certifikácia
80 PLUS Titanium Hotovo!
Účinnosť
91 % Hotovo!

Konektory

Konektory
ATX 24pin Hotovo!
Počet PCI Express 8-pin
10× Hotovo!
Počet Serial ATA 15-pin
20× Hotovo!
Počet Molex HDD 4-pin
12× Hotovo!
Počet Molex FDD 4-pin
Hotovo!

Chladenie

Veľkosť ventilátora
140 mm Hotovo!

Rozmery

Šírka
150 mm (15 cm) Hotovo!
Výška
86 mm (8,6 cm) Hotovo!
Hĺbka
225 mm (22,5 cm) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

múžete přidat prosim Corsair AX1600i ? vylepšená verze tohoto zdroje. Už se prodava, aspon teda na amazonu uz je.

zaujimave ze 5 dni pote sou 4 kusy na ceste ... logistika top

naskladnete prosim tento zdroj, cekam uz jen na nej :D

bude jeste dostupny prosim ? nebo koncite prodej ?

Diskusia a poradňa k Corsair AX1500i
Príslušenstvo pre Corsair AX1500i Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair AX1500i. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair AX1500i. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair AX1500i. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Corsair AX1500i.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií