AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Corsair RGB LED Lighting PRO Expansion Kit

Zobraziť katalóg
Corsair RGB LED Lighting PRO Expansion Kit
4,5 20 hodnotení
LED pásik , 30cm, 10 LEDiek
Kód:  DO101b1 Produktové číslo:  CL-8930002 Stránky výrobcu
Corsair RGB LED Lighting PRO Expansion Kit Predaj skončil

Corsair RGB LED Lighting PRO Expansion Kit

Zháňate funkčný LED pásik so skvelými svetelnými efektmi? Potom tu máme niečo presne pre vás! Tento RGB LED pásik značky Corsair svojimi svetelnými efektmi rozšíri živé osvetlenie vášho počítača. Skladá sa zo štyroch vstavaných svetelných prúžkov s magnetom a desiatich RGB LED s maximálnym osvetlením. Inštalácia je jednoduchá a možno kombinovať s programami Corsair Commander Pro alebo Lightning Node PRO a softvérom Corsair LINK, vďaka ktorému môžete kontrolovať osvetlenie priamo z pracovnej plochy vášho PC.

Kľúčové vlastnosti LED pásika Corsair RGB LED Lighting PRO Expansion Kit

  • Štyri LED pásiky značky Corsair s magnetickým uchytením
  • Pre živé osvetlenie a super efekty vášho PC
  • Jednoduchá inštalácia a ovládanie z pracovnej plochy PC
  • Kompatibilný so softvérom Corsair Link (s RGB controllerom)
  • LED pásik je vyhotovený v čiernej farbe
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, co vše je součástí balení?

Dajú sa tieto LED pásiky ovládať aj s Aura Sync?

dobrý den, dají se pásky ovladat pomocí mystic light?

Dobry den, rád bych se vás zeptal jestli je možne tyhle pasky zapojit do krabičky ke kitu Cougar VORTEX HDB RGB děkuji za odpověď pěkny den přeji

zdravim nemate v ponuke led rgb co sa daju nalepit zo zadu na monitor a pripojene aby boli na zakladnu dosku ktora by ich ovladala podla hry atd.....

Dobrý den, je možné tyhle pásy zapojit do rgb konektorů na desce Gigabyte Aorus Elite a regulovat je gigabytím RGB Fusion softwarem? Děkuji.

Dobrý deň, podľa obrázkov by malo obsahovať aj tu malú krabičku kde sa pichnu tie ledky ale v balení som to nedostal. Je chyba v mojom balení alebo alza má zlý obrázok?

Diskusia a poradňa k Corsair RGB LED Lighting PRO Expansion Kit
Príslušenstvo pre Corsair RGB LED Lighting PRO Expansion Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair RGB LED Lighting PRO Expansion Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair RGB LED Beleuchtung PRO Erweiterungskit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair RGB LED Beleuchtung PRO Erweiterungskit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Corsair RGB LED Lighting PRO Expansion Kit.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií