Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Corsair T1 Race čierno-modré

Zobraziť katalóg
Corsair T1 Race čierno-modré
Herná stolička – s ergonomickým dizajnom, materiál polyuretán, max. zaťaženie 120kg, nastaviteľné opierky, nastaviteľný uhol sklonu operadla
Kód:  UY015w9 Produktové číslo:  CF-9010004-WW

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Corsair T1 Race čierno-modré

Pre náročných hráčov je pohodlná stolička nutnosť. Corsair T1 Race má nielen výškovo polohovateľné sedadlo, ale aj opierky na ruky, ktoré môžete natočiť až 4 smermi podľa toho, ako vám zrovna vyhovuje. Základnú konštrukciu stoličky tvorí robustná oceľ, sedadlo je potom vystužené penou s polyuretánovým poťahom. Vďaka nej vás sedadlo nebude tlačiť, ani keď vás virtuálne zápalenie vtiahne mimo všednú realitu na dlhé hodiny.

Kľúčové vlastnosti Corsair T1 Race

  • Stolička prispôsobená pre hráčov PC hier
  • Výškovo polohovateľné/sklápacie sedadlo & polohovateľné opierky na ruky
  • Jemný, polyuretánový poťah
  • Nylonové kolieska bránia poškriabaniu podlahy
  • Maximálna nosnosť 120 kg

Herná stolička s naklápacími opierkami na ruky

Spomínané opierky na ruky majú textúrovaný, protišmykový povrch. Môžete ich naklopiť presne podľa toho, ako je to vašim predlaktiam práve pohodlné. Corsair T1 Race znesie záťaž až do 120 kg a dokonca ani pri plnom zaťažení nehrozí, že by jej kolieska poškriabali plochu, po ktorej sa presúvajú. Sú totiž vyrobené z hladkého nylonu.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky herné stoličky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Corsair T1 Race čierno-modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair T1 Race černo-modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair T1 Race Schwarz-Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair T1 Race Schwarz-Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Corsair T1 Race Game Chair Black/Blue.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií