Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Corsair Vengeance 2100

Zobraziť katalóg
Corsair Vengeance 2100
5 5 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtová 7.1, herné, USB
Kód:  UY015g1 Produktové číslo:  CA-9011125-EU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Corsair Vengeance 2100

7.1-kanálový zvuk bez kompromisov


Headset Corsair Vengeance 2100 vám sprostredkuje špičkový viackanálový zvuk. S až desaťhodinovú výdržou batérie a bezdrôtovým dosahom dvanástich metrov vás nesklame za žiadnych okolností. Keď sa bude blížiť vybitia batérie, stačí slúchadlá pripojiť pomocou dodávaného kábla do portu USB a môžete pokračovať v pařba.

Headset kombinuje špičkovú kvalitu zvukového dekodéra Dolby a vysoko komfortné spracovanie pre maximálny pôžitok z hry. Jedná sa o konečnej príslušenstvo pre tých najnáročnejších užívateľov, ktorí si potrpia na to najlepšie!

Vždy o krok napred


Dokonale priestorový 5.1/7.1kanálový zvuk vám poskytne taktickú výhodu pred protivníkmi. Ľahko určíte ich polohu a keď sa priblíži, hneď schytajú smrtiace direkt. Pre presnú lokalizáciu jednotlivých zvukov využíva headset vlastný dekodér systému Dolby Headphone, ktorý okrem presnej lokalizácie napomáha tiež k zvýšenie zábavy pri hraní a zníženie únavy aj pri dlhých bitkách.

Uchvacujúca zvuk


Masívne 50mm meniče sa starajú o silnú odozvu basov, rovnako ako o presné podanie stredových a vyšších frekvencií. Vysoký maximálny výkon znižuje riziko preťaženia pri explóziách a ďalších herných efektoch. Získate vernejšie a dokonale čistý zvuk, či už ide o reprodukciu tichých šľapaje, alebo dychberúci dynamické efekty.

Urob pokyny v hernej vrave!


Presný smerový mikrofón sníma váš hlas s maximálnou zreteľnosťou a súčasne eliminuje nežiaduce okolitý šum. Poskytne vám perfektnú podporu, keď udeľujete príkazy svojej jednotke, aj pri bežnom chatovanie s kamarátmi. Je uchytený v rotačným kĺbu, takže keď ho nevyužívate, možno ho ľahko vyklopiť do vertikálnej pozície.

Hrajte bez obmedzenia


Headset Corsair Vengeance 2100 bol vyvinutý s dôrazom na maximálnu odolnosť a pohodlie. Rozmerné a hlboké mušle napomáhajú vynikajúcej kvalite prednesu a súčasne poskytujú vysoký štandard pohodlia. Polstrovanie náušníkov a hlavového mostu z pamäťovej peny vám spoločne s povrchom z jemného mikrovlákna uľahčí sústredenie sa na hru a nie na pozíciu slúchadiel.



Parametre a špecifikácie:

Slúchadlá:
Frekvenčný rozsah: 20 - 20 000 Hz
Impedancia: 32 ohmov na 1 kHz
Citlivosť: 105 dB (+/-3 dB)
Meniče: 50mm

Mikrofón:
Type: smerový s funkciou eliminácie okolitého šumu
Impedancia: 2 200 ohmov
Frekvenčný rozsah: 100 - 10 000 Hz
Citlivosť: -37 dB (+/-3 dB)

Bezdrôtové pripojenie:
Maximálny dosah: 12 m
Výdrž batérie: až 10 hodín
Pripojenie bezdrôtového adaptéra: USB

Systémové požiadavky:
Port USB
Microsoft Windows 7/8/Vista/XP
Internetové pripojenie pre stiahnutie ovládačov

Prevedenie:

Farba: čierna
Konštrukcia: uzavretá
Uloženie: circumaurálne (okolo ucha)

Štandardné príslušenstvo:
Bezdrôtový adaptér do portu USB
1,5 m nabíjací kábel
1,5 m predlžovací kábel
Príručka na použitie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Corsair Vengeance 2100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Vengeance 2100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Vengeance 2100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Vengeance 2100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Corsair Vengeance 2100.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií