Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Corsair VOID Gaming Wireless žltá

Zobraziť katalóg
Corsair VOID Gaming Wireless žltá
4,0 3 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtová 7.1, herné, RGB podsvietenie, CUE Control
Kód:  UY015v5a Produktové číslo:  CA-9011135-EU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Corsair VOID Gaming Wireless žltá

Bezdrôtový headset Corsair VOID Gaming dodá priestorový zvuk 7.1 bez toho, aby ste museli investovať do drahej zvukovej karty. Stačí jednoducho zapojiť prijímač do USB portu počítača a nechať sa unášať na vlnách špičkovej reprodukcie, presne ako autori konkrétneho herného šlágru zamýšľali. Slúchadlá sú tiež kompatibilné s funkciami InfoMic LED a CUE Control.

Ohromujúci zvuk

Masívne 50mm meniče významne redukujú skreslenia, ktoré môžu nastať s headsetmi využívajúcimi menšie priemery. Vďaka nim získate presnejšiu reprodukciu zvuku najmä pre všetky dôležité efekty typu explózií, streľby apod. Počujete čistejšie, viac detailov a spolu s priestorovou orientáciou získate vítanú konkurenčnú výhodu.

Seansy s komfortom a RGB podsvietením

Extra široké a extra hlboké mušle nezaisťujú iba vynikajúcu kvalitu reprodukciu, ale aj maximálne používateľské pohodlie. Polstrovanie pamäťovou penou s poťahom z mikrovlákna je veľmi komfortné a obstaráva aj pevné usadenie, ktoré sa zároveň dokonale prispôsobí každému používateľovi. S týmto headsetom budete môcť hrať celé hodiny bez toho, aby ste premýšľali o tom, čo máte práve na hlave. Zvládnete vybiť vstavanú batériu? Tá totiž vydrží celých 16 hodín žúrovať.

Veľkým ťahákom je tiež originálne podsvietenie s rozsahom 16,8 milióna farieb. Pomocou dodávanej softvérovej aplikácie CUE si okrem farebného zladenia vyberiete aj zaujímavé efekty.

Intenzívne ponorenie do hry

Circumaurálna konštrukcia blokuje okolité ruchy a umožní vám sústrediť sa na hru. Smerový mikrofón s funkciou eliminácie okolitého ruchu je vyladený tak, aby dokonale snímal váš hlas a odovzdával ho zreteľne ďalším členom tímu, bez nežiaducich ruchov z pozadia. Navyše je umiestnený na flexibilnom rotačnom kĺbe, takže ho ľahko odklopíte, ak ho práve nepoužívate.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Žltá Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Žltá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V hornom popise je uvedené že sluchátka sú s mikrofónom, no v špecifikácií sa píše bez mikrofónu. Čo je pravda?

Diskusia a poradňa k Corsair VOID Gaming Wireless žltá
Príslušenstvo pre Corsair VOID Gaming Wireless žltá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair VOID Gaming Wireless žlutá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VOID Corsair Gaming Wireless gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VOID Corsair Gaming Wireless gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VOID Corsair Gaming Wireless sárga.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií