Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Corsair VOID Pro RGB

Zobraziť katalóg
Corsair VOID Pro RGB
Herné slúchadlá okolo uší, so sklápacím mikrofónom, kompatibilné s PC, impedancia 2000 Ohm, rozsah 20 Hz–20000 Hz, citlivosť 107 dB/mW, menič 50 mm, pripojenie: USB Type-A, otočné mušle, priestorový zvuk (7.1), RGB podsvietenie a skladacia konštrukcia, uzatvorená konštrukcia, kábel 1.8 m, čierna farba
Kód:  UY015v1a4 Produktové číslo:  CA-9011154-EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Corsair VOID Pro RGB

Prežite svoje obľúbené filmy a hry s dokonale padnúcimi slúchadlami od spoločnosti Corsair. Herný headset Corsair VOID Pro RGB vytvára virtuálny priestorový zvuk Dolby® 7.1 so vzdialenosťou a hĺbkou, takže si budete pripadať, akoby ste sedeli priamo uprostred diania. Zážitky z hier, filmov i hudby budú o to dokonalejšie, pretože vám zvuk určí, kde presne sa nachádzajú protihráči. Zaujímavé je aj dynamické prispôsobiteľné RGB podsvietenie, ktoré ponúka neobmedzenú paletu farieb.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Corsair VOID Pro RGB

  • Uzavretý herný headset na dokonalý herný zážitok
  • Originálny priestorový zvuk Dolby® 7.1
  • Pamäťová pena na maximálny komfort a akustickú izoláciu
  • Perfektné 50 mm neodymové meniče
  • Dýchateľná sieťovina znižuje nárast tepla a vlhkosti
  • Rozšírená bohatosť basov a výrazná akustická zreteľnosť
  • Mikrofón s potlačením šumu a indikátorom stlmenia
  • RGB osvetlenia e možnosťou nastavenia farby loga zo 16,8 milióna farieb
  • USB konektivita

Herné slúchadlá s kvalitou, ktorá nesklame

Užite si kvalitné vyhotovenie slúchadiel Corsair VOID Pro RGB, ktoré ponúka priedušná sieťovinu z mikrovlákna. Tá nielenže znižuje teplo, ale poskytuje potrebný komfort počas hrania. Ten vám ešte viac umocní pamäťová pena, ktorá sa prispôsobí podľa tvaru vašej hlavy. Nesklamú ani náušníky, ktoré sú veľmi pohodlné a tvarovacie podľa uší.

Corsair VOID Pro RGB a Dolby® 7.1

Zvukový zážitok vám sprostredkujú 50 mm neodymové meniče so širokým rozsahom. Doprajú bohatý a kryštalicky čistý zvuk, rovnako ako vyladené basy. K herným slúchadlám patrí kvalitný mikrofón. Corsair VOID Pro RGB sú vybavené mikrofónom, ktorý tlmí okolitý šum, čo prispieva ku kvalite hlasu. Navyše ich možno ľahko ovládať prostredníctvom CUE Control softvér.

Jednoduché nastavenie a synchronizácia s CUE

Nastavenie slúchadiel je veľmi jednoduché. Plnú kontrolu nad funkciami náhlavnej súpravy poskytuje softvér CORSAIR Utility Engine (CUE). To všetko prostredníctvom intuitívneho a ľahko použiteľného rozhrania, ktoré navyše umožňuje synchronizáciu s ďalšími zariadeniami CORSAIR RGB.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Corsair VOID Pro RGB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair VOID Pro RGB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair VOID Pro RGB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair VOID Pro RGB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Corsair VOID Pro RGB.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií