AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

Corsair VOID PRO RGB Wireless Carbon

Zobraziť katalóg
Corsair VOID PRO RGB Wireless Carbon
Herné slúchadlá okolo uší, so sklápacím mikrofónom, kompatibilné s PC, impedancia 32 Ohm, rozsah 20 Hz–20 kHz, menič 50 mm, pripojenie: USB Type-A, výdrž batérie až 16 h,
Kód:  UY015v1a3a2 Produktové číslo:  CA-9011152-EU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Corsair VOID PRO RGB Wireless Carbon Predaj skončil

Corsair VOID PRO RGB Wireless Carbon

Iste vás neprekvapí, že nerozhodujú len parametre ako hrateľnosť či vizuálna stránka, ale tiež precízne zvuky. Tieto herné slúchadlá Corsair VOID PRO RGB Wireless Carbon vynikajú pohodlnou konštrukciou vďaka hlavovému mostu. S frekvenčným rozsahom 20 Hz až 20 kHz nemusíte mať pochybnosti, že vám neunikne jediná zložka vašej obľúbenej skladby. Na slúchadlách si zamilujete efektný mikrofón.

Podstatné parametre slúchadiel Corsair VOID PRO RGB Wireless Carbon

  • Váha slúchadiel 390 g
  • Bezchybná čierna farba
  • Disponuje konektorom USB

Corsair VOID PRO RGB Wireless Carbon poteší šikovným mikrofónom

Nielen hráči iste ocenia solídny mikrofón. Mikrofón slúchadiel Corsair obstará ničím nerušené spojenie s kamarátmi pomocou programov ako je napríklad Skype. Jeho sklápacia konštrukcia pritom vôbec neprekáža, keď ho nevyužívate. Je zaradený medzi mikrofóny s takzvaným smerovým snímaním, veľmi dobre potláča okolitý ruch a práve preto budú herné slúchadlá Corsair VOID PRO RGB Wireless Carbon výbornou voľbou aj na hlasnejšie herné stretnutia. Impedancia využitého mikrofónu predstavuje 32 Ohm. Čo sa týka frekvenčného rozsahu, dosahuje 20 Hz až 20 kHz.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
390 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
390 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

funguje na ps4

Diskusia a poradňa k Corsair VOID PRO RGB Wireless Carbon
Príslušenstvo pre Corsair VOID PRO RGB Wireless Carbon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair VOID PRO RGB Wireless Carbon . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair VOID PRO Wireless RGB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair VOID PRO Wireless RGB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Corsair VOID PRO RGB Wireless Carbon.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií