AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Corsair Voyager GO 32GB

Zobraziť katalóg
Corsair Voyager GO 32GB
4,8 27 hodnotení
USB kľúč USB 3.0, OTG, micro USB konektor
Kód:  DO092m2 Produktové číslo:  CMFVG-32GB-EU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Corsair Voyager GO 32GB

Inovatívny flash disk Corsair Voyager GO vám zjednoduší prenos dát medzi vašimi mobilnými zariadeniami s Androidom. Bez nutnosti použitia káblovej redukcie budete môcť pripojiť flash disk ako k vášmu počítaču alebo notebooku klasickým USB konektorom, tak k ľubovoľnému Android zariadeniu s konektorom Micro-USB. Nebude tak problémom prenášať hudbu, video a fotografie medzi šikovným telefónom, počítačom a tabletom.

Flash disk Corsair Voyager GO môžete tiež využiť na rozšírenie kapacity mobilného zariadenia a ušetriť tak kúpou modelu s menšou internou pamäťou.

Na pripojenie ku klasickému PC alebo Macu je k dispozícii USB 3.0 konektor so spätnou USB 2.0 kompatibilitou. Na druhej strane flash disku sa pod krytom skrýva Micro-USB konektor na pripojenie k mobilnému zariadeniu. To musí podporovať funkciu USB On-The-Go na bezproblémový prenos dát. Podporované zariadenia sú k nájdeniu na http://www.corsair.com/otg-compatibility-list .

Balenie flash disku obsahuje dva vymeniteľné kryty Micro-USB konektora. Kryt žltej a čiernej farby vám umožní zmeniť v sekunde vzhľad vášho flash disku. Miniatúrne prevedenie s dĺžkou iba 37 mm a odolnosť proti šoku až 40 G nebráni tomu, mať disk vždy pri sebe. Flash disk podporuje technológiu Plug-and-play a funguje vo Windows, Mac OS X aj v Linuxe bez nutnosti inštalácie ovládača.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
Micro USB-B Hotovo!
Funkcie
OTG Hotovo!
Výbava
Pútko na kľúče Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
Micro USB-B Hotovo!

Spracovanie a funkcie

Funkcie
OTG Hotovo!
Výbava
Pútko na kľúče Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
37 mm Hotovo!
Výška
12 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky micro USB kľúče
» Všetky USB OTG kľúče (USB do telefónu)
» Všetky USB kľúče 3.0
» Všetky USB kľúče 32 GB
» Všetky USB kľúče na kľúčenku a vtipné USB kľúče

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Corsair Voyager GO 32GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Voyager GO 32GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Voyager GO 32GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Voyager GO 32GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Corsair Voyager GO 32 GB.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií