Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Rapture

COUGAR GX-F550

Zobraziť katalóg
COUGAR GX-F550
PC zdroj 550W, ATX, 80 PLUS Gold, účinnosť 91%, 2 ks PCIe (8-pin / 6+2-pin), 6 × SATA, odpojiteľné káble, tepelná regulácia otáčok a sieťový vypínač, 135 mm ventilátor,, plne modulárny
Kód:  MH912f3b Produktové číslo:  31TP055.0010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

COUGAR GX-F550

Každé zariadenie od malých počítačov po rozsiahlé servery nemôže fungovať bez dobre zvoleného zdroja do PC. Nie je teda vhodné podceniť výber tohto komponentu. Okrem napájania PC dokáže citeľne ovplyvniť životnosť komponentov a celkovú spotrebu energie. COUGAR GX-F550 obstaráva spoľahlivý prevod elektrického prúdu do oddelených vetiev, ktoré zabezpečia napájanie pre namontované komponenty. ATX zdroj na PC so silou 550 W je dobrým riešením pre herné a profesionálne počítače strednej triedy. Zdroj PC má namontovaný 135mm ventilátor, ktorý znižuje nadmerné teploty a predlžuje jeho životnosť. Odber elektrického napätia budete schopný bezpečne prerušiť s pomocou zabudovaného vypínača. Každý vyrobený zdroj do Č disponuje štítkom prezentujúcim, ako si účinne poradí so vstupným prúdom. Vďaka označeniu 80 PLUS Gold sa s účinnosťou dostane až na 91%. Možnosť odpojenia káblov zamedzí vzniku nepríjemných spletí v PC skrini.

Kľúčové parametre 550 W PC zdroja COUGAR GX-F550

  • Formát ATX je známy ako jeden z najpopulárnejších formátov v dnešných počítačoch
  • Počítačový zdroj vlastní certifikáciu 80 PLUS Gold, ktorá zastupuje efektivitu využitia prúdu až 91 % %
  • Tepelná regulácia otáčok zabezpečí zdroj do PC COUGAR GX-F550 pred neprimeranými zmenami teplôt
  • Ďalej vám ponúkne takisto 6 × Serial ATA konektor na pripojenie pevných diskov, SSD alebo CD/DVD mechaník
  • Typ ochrany PC zdroja: prepäťová ochrana (OVP), podpäťová ochrana, nadprúdová ochrana (OCP), ochrana proti preťaženiu (OPP), ochrana proti skratu (SCP) a ochrana proti prehriatiu (OTP)
  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Parametre a špecifikácia

Výkon
550 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Modulárnosť
Plne Hotovo!
Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač Hotovo!
Typ ochrany
Prepäťová ochrana (OVP), Podpäťová ochrana, Nadprúdová ochrana (OCP), Ochrana proti preťaženiu (OPP), Ochrana proti skratu (SCP), Ochrana proti prehriatiu (OTP) Hotovo!

Výkon a formát

Výkon
550 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Modulárnosť
Plne Hotovo!

Výbava

Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač Hotovo!
Typ ochrany
Prepäťová ochrana (OVP), Podpäťová ochrana, Nadprúdová ochrana (OCP), Ochrana proti preťaženiu (OPP), Ochrana proti skratu (SCP), Ochrana proti prehriatiu (OTP) Hotovo!

Účinnosť

Certifikácia
80 PLUS Gold Hotovo!
Účinnosť
91 % Hotovo!

Konektory

Konektory
ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin Hotovo!
PCI Express 8pin/6+2pin
2ks Hotovo!
Počet Serial ATA 15-pin
Hotovo!
Počet Molex HDD 4-pin
Hotovo!

Chladenie

Veľkosť ventilátora
135 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COUGAR GX-F550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cougar GX-F550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COUGAR GX-F550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COUGAR GX-F550. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COUGAR GX-F550.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií