PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

COWIN E7 čierne

Zobraziť katalóg
COWIN E7 čierne
5 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, uzavreté, citlivosť 90dB, rozsah 22–20000Hz, doba prehrávania na jedno nabitie až 30 hodín, mäkké otočné náušníky, ovládanie na slúchadlách
Kód:  COW001a Produktové číslo:  E7NOANC-BLACK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

COWIN E7 čierne

COWIN E7 ponúkajú ničím nerušené počúvanie hudby pri perfektnej zvukovej kvalite. Od počúvania hudby či sledovania filmov vás so slúchadlami už nič nevyruší. Jasné výšky a presné hlboké basy ocenia aj nároční používatelia. Bezdrôtová technológia Bluetooth 4.0 s dosahom až 10 m pritom umožní slobodné počúvanie bez nutnosti akýchkoľvek káblov. Pripojením 1,2 m dlhého kábla potom môžete počúvať hudbu klasicky cez kábel. Vďaka svojej flexibilite sa slúchadlá prispôsobia každému a skutočne skvele držia. Sú vybavené špeciálnym nastaviteľným náhlavníkom s vystužením a mäkkými otočnými náušníkmi, ktoré takmer ani neucítite.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel COWIN E7

  • Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom
  • COWIN E7 ponúka skutočne veľmi čistý zvuk
  • S bezdrôtovou technológiou Bluetooth 4.0 s dosahom 10 m
  • Až 30 hodín počúvania hudby
  • Nastaviteľný náhlavník s vystužením
  • Mäkké otočné náušníky
  • Ovládanie priamo na slúchadlách
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Až 30 hodín počúvania hudby

So slúchadlami COWIN E7 si môžete vychutnávať až 30 h počúvania. Sú totiž vybavené vstavanou Li-Ion nabíjateľnou batériou s kapacitou 750 mAh. Nabíjanie, ktoré trvá 2 hodiny, pritom prebieha cez USB kábel.

Slúchadlá s integrovaným mikrofónom

Zabudovaný mikrofón umožňuje využívať slúchadlá Cowin tiež pre pohodlné handsfree hovory. Priamo na slúchadlách je umiestnené ovládanie, pomocou ktorého môžete prepínať skladby, nastavovať hlasitosť a prijímať hovory. Všetko dokonale ľahké na komfortné používanie. Zabudnúť nemožno ani moderný dizajn, ktorým slúchadlá zaujmú už na prvý pohľad. Vychutnajte si perfektne čistý zvuk vďaka COWIN E7.

Hmotnosť:
680 g

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COWIN E7 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWIN E7 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWIN E7 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWIN E7 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COWIN E7, fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií