AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

COWON Black Box AK1 16 GB silver

Zobraziť katalóg
COWON Black Box AK1 16 GB silver
Kamera do auta CMOS 1 Mpx, uhol záberu 110°, 1280x720p, mikrofón, pamäťová karta do 32 GB
Kód:  JV662x4 Produktové číslo:  8809290185525

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

COWON Black Box AK1 16 GB silver Predaj skončil

COWON Black Box AK1 16 GB silver

Vyhnite sa dlhým a nepríjemným ťahaniciam s políciou a poisťovňou, ktoré často nasledujú po dopravnej nehode. Pomocou záznamu z palubnej kamery Cowon AK1 ľahko dokážete, ako k nehode došlo a kto je jej vinníkom. Jej ostrý obraz, ktorý ukladá v HD rozlíšení a s frekvenciou 30 snímok za sekundu, zaznamená aj také detaily, akými sú napríklad registračné značky rýchlo idúcich vozidiel. Pre dokonalý prehľad o situácii okolo vás je kamera navyše vybavená širokouhlým objektívom s rozsahom záberu 110°. Pri zlých svetelných podmienkach vynikne aj veľmi citlivý CMOS obrazový senzor.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahko zistíte a preukážete vinníka nehody
  • Na detailnom obraze uvidíte ŠPZ aj v šere
  • Širokouhlý objektív zaznamená premávku po stranách auta
  • Na dlhých cestách oceníte nahrávanie v nekonečnej slučke
  • Automatický záznam pri pohybe okolo vášho zaparkovaného vozidla
  • Výstražné diódy môžu odradiť zlodeja
  • Jednoduchá správa videí pomocou aplikácie PC Manager
  • Vnútornú pamäť 16 GB je možné rozšíriť o ďalších 32 GB
  • Rozmery: 100 x 35 x 25 mm

Režimy záznamu pre každú situáciu

Okrem klasického nahrávania jazdy, ktoré sa aktivuje automaticky pri naštartovaní vozidla, ponúka Cowon AK1 aj funkciu záznamu parkovania. Tá spúšťa kameru pri akomkoľvek pohybe okolo vášho zaparkovaného auta. Ak sa stane, že vám ho niekto pri parkovaní poškodí, ľahko zistíte, kto a kedy to vykonal. Podobne funguje aj režim záznamu nárazu. Keď kamera vyhodnotí, že by mohlo dôjsť k nehode, automaticky spustí nahrávanie videa aj zvuku. Na dlhých cestách oceníte schopnosť prepisovať najstarší záznam tak, aby vám nikdy nedošla pamäť. Pre čo najvyššiu spoľahlivosť je potom Cowon AK1 vybavená aj záložným zdrojom energie, vďaka ktorému nie je úplne závislá na napájaní.

Jednoduché a praktické ovládanie

Všetky zmeny stavu vám kamera nahlási pomocou hlasového rozhrania, takže nemusíte spúšťať oči z vozovky. Zároveň je vybavená viacfunkčnou LED indikáciou, ktorá svojím blikaním upozorňuje napríklad na prebiehajúce nahrávanie, čo môže odradiť aj prípadného zlodeja. Aby ste mali v obrazovom materiáli aj údaje o rýchlosti a polohe vášho auta, stačí ku kamere pripojiť externý GPS modul. Ten nie je súčasťou balenia. Tieto záznamy potom môžete ľahko spravovať v aplikácii PC Manager. Pomocou nej tiež upravíte vnútorné nastavenie kamery a vytvoríte si prehľadný archív nahrávok.

Obsah balenia:
Kamera
Napájací adaptér do auta
Držiak
16 GB microSDHC pamäťová karta

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jde ke kameře dokoupit náhradní držák na čelní sklo, lepící destičku držáku a napájecí kabel (s koncovkou do zapalovače, nebo jen kabely na připojení 12V) \nemohu nic najít. Děkuji za informace.

Jaký koupit kabel ke komunikaci s pc? Kde stáhnout program ke kameře? Díky za info.

Diskusia a poradňa k COWON Black Box AK1 16 GB silver
Príslušenstvo pre COWON Black Box AK1 16 GB silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Black Box AK1 16GB silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWON Black Box AK1 Silber 16 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWON Black Box AK1 Silber 16 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COWON Black Box AK1 16 gigabájt ezüst.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií