Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

COWON CT5 čierne

Zobraziť katalóg
COWON CT5 čierne
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, do uší, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, krytie IPx4, menič 6mm, výdrž batérie až 3 h
Kód:  JV500m2 Produktové číslo:  8809290183569 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

COWON CT5 čierne

Bezdrôtové slúchadlá COWON CT5 pripojíte k telefónu bezdrôtovou technológiou Bluetooth 5.0. Slúchadlá možno používať v Dual Mode (obe slúchadlá) s výdržou batérie až na 3,5 hodiny prehrávania alebo tiež v režime Single Mode (jedno slúchadlo samostatne). V režime Single možno dosiahnuť viac ako 24 hodín počúvania. Nabíjanie potom prebieha pomocou dokovacej kolísky, ktorá je vybavená samostatnou batériou. Tá na jedno nabitie umožní slúchadlá dobiť až 3× bez nutnosti zapájať napájací kábel. Skvelé, že?

Kľúčové vlastnosti slúchadiel s mikrofónom COWON–CT5 - čierne

  • Bezdrôtové slúchadlá od spoločnosti COWON v čiernom vyhotovení
  • Dokonalý partner pri športovaní
  • Moderná technológia Bluetooth 5.0
  • Krytie IPX4 (odolnosť voči vode a potu)
  • Doba prehrávania až 3,5 hodiny
  • Perfektný dizajn
  • Praktické multifunkčné tlačidlo ovláda rôzne funkcie
  • Rýchle nabíjanie v puzdre za približne 1 hodinu
  • Mikrofón na vybavenie neodkladných telefonátov
  • Tri rôzne veľkosti ušných nadstavcov
  • Súčasťou balenia je Micro USB kábel

Malá hmotnosť slúchadiel COWON CT5

Bezdrôtové slúchadlá COWON CT5 so 6 mm meničmi a mikrofónom sú úplne kompaktné – hmotnosť jedného slúchadla nepresahuje 4 g. Spolu s puzdrom všetko váži iba 41 g a slúchadlá sa tak dokonale hodia na cestovanie alebo pri športe. Veľkou prednosťou je aj odolnosť voči vode a potu (krytie IPX4). V balení okrem samotných slúchadiel nájdete aj sadu rôzne veľkých náušníkov. Ich výmena je ľahká, stačí pôvodné náušníky jednoduchým pohybom zložiť.

Pohodlné ovládanie slúchadiel COWON CT5

Celé ovládanie slúchadiel COWON CT5 je k dispozícii prostredníctvom jediného tlačidla. Praktické multifunkčné tlačidlo ovláda rôzne funkcie, ako je zapnutie/vypnutie, párovanie Bluetooth, prehrávanie hudby a volanie. Navyše slúchadlá podporujú aj hlasové ovládanie a skvele si rozumejú s hlasovým asistentom Siri alebo aj Google Now. Na aktiváciu stačí podržať multifunkčné tlačidlo na 1 sekundu. Všetko tak prebieha úplne rýchlo a pohodlne.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
9 h Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Batéria

Výdrž batérie (puzdro)
9 h Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli se obě sluchátka připojují k telefonu nebo se připojí pouze jedno a to pak pošle signál do druhého sluchátka? Jiří

Diskusia a poradňa k COWON CT5 čierne
Príslušenstvo pre COWON CT5 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON CT5 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWON CT5 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWON CT5 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COWON CT5, fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií