PET PET

COWON Plenue D 64GB – čierno/strieborný

Zobraziť katalóg
COWON Plenue D 64GB – čierno/strieborný
MP3 prehrávač pamäť 64GB, audio formáty: MP3, FLAC, WAV, WMA, OGG, AIF, APE, ALAC, DSD a DFF, doba počúvania až 45h, 2.8" displej s rozlíšením 240 × 320, typ displeja: TFT,
Kód:  JV665p62 Produktové číslo:  8809290183644
COWON Plenue D 64GB – čierno/strieborný Predaj skončil

COWON Plenue D 64GB – čierno/strieborný

Luxusný prehrávač so špičkovou kvalitou zvuku

COWON Plenue D na prvý pohľad zaujme do detailu prepracovaným luxusným dizajnom, ktorý zdôrazňuje strieborné kovové čelo a izometrické hrany dodávajúce zariadeniu dokonalé proporcie. Oproti predchádzajúcim modelom je prehrávač vybavený dvoma prvotriednymi DAC CS43131 od firmy CIRRUS LOGIC, ktoré disponujú vstavaným zosilňovačom, vďaka čomu sa postarajú o vyvážený zvukový výstup vo vysokom rozlíšení špeciálne optimalizovanom pre slúchadlá. Zvukový výstup je navyše posilňovaný 2 typmi signálu, ktoré efektívne redukujú vznik šumu, takže výsledkom je krištáľovo čistý zvuk bez skreslenia.


Kľúčové vlastnosti FLAC prehrávača COWON Plenue D 64 GB – čierno/strieborný

  • 2 prvotriedne DAC C43131
  • Podpora natívneho DSD
  • Zvuk s vysokým rozlíšením 24 bitov/192 kHz
  • Prvotriedny zvukový DAC filter
  • 64 GB interná pamäť s možnosťou rozšírenia microSD kartami (max. 128 GB)
  • 2,8" dotykový displej
  • Ovládacie prvky na bočnej strane prehrávača
  • 140 úrovní riadenia hlasitosti
  • Nastavenie rýchlosti prehrávania v 11 krokoch
  • Podpora bezdrôtových formátov WAV, AIFF, FLAC, ALAC, APE
  • JetEffect 5, BBE+, Mach3Bass, 3D Surround
  • 5-pásmový EQ filter
  • Výdrž batérie až 45 hodín

Dotykové ovládanie COWON Plenue D

Predná strana prehrávača 22COWON Plenue D je osadená 2,8" dotykovou obrazovkou so širokým uhlom zobrazenia, ktorá sa postará o maximálne intuitívne ovládanie. Vypínač na vrchnej strane je zapustený, aby nedochádzalo k samovoľnému zapnutiu či vypnutiu prehrávača. Tlačidlo lemuje LED stavová dióda, ktorá používateľa informuje o správaní a odozve ovládania.


Používateľské korekcie zvuku

Grafické rozhranie umožňuje vykonávať sofistikované korekcie zvuku JetEffect 5 a BBE+, ktoré zaistia individuálne nastavenie ekvalizéra a zvukových efektov, aby sa docielila čo najlepšia kvalita zvukového výstupu. K dispozícii je 5-pásmový ekvalizér, fázová korekcia BBE, zosilňovač basov Mach3Bass, trojrozmerný zvuk 3D Surround, funkcia MP Enhance alebo možnosť aktivácie ozveny (9 režimov).


Kožené puzdro

Ako voliteľné príslušenstvo môžete dokúpiť štýlové kožené puzdro, ktoré prehrávač nielen ochráni pred poškodením a poškrabaním, ale tiež zaistí jeho pevné uchopenie. Na bočných stranách má obal otvory na ovládacie prvky, ktoré sú chránené pred nechceným stlačením.


Vyšperkované používateľské rozhranie

COWON Plenue D ponúka prepracované používateľské rozhranie, vďaka ktorému je ovládanie prehrávača maximálne jednoduché a intuitívne. Grafické prebaly skladieb vo vysokom rozlíšení, maticový prieskumník a 3 grafické vzhľady umocnia vizuálny dojem na maximum. Rozhranie navyše môžete prispôsobiť na mieru vašim individuálnym požiadavkám vďaka UCI prostrediu. Na rýchle prechádzanie zoznamu skladieb je k dispozícii funkcia pokročilého vyhľadávania, vďaka ktorej vyhľadáte albumy či skladby jednoduchým zadaním jediného znaku.

Prehrávanie hudby v štúdiovej kvalite

Doprajte si zvuk vo vysokom rozlíšení 24 bitov/192 kHz a vychutnajte si špičkovú kvalitu HD reprodukcie bez skreslenia a s minimálnym šumom. S prehrávačom COWON Plenue D si užijete počúvanie hudby presne tak, ako ho zamýšľali umelci a zvukári. 5 prvotriednych digitálnych filtrov (Fast/Low-latency, Fast/Phase-comp, Slow/Low-latency, Slow/Phase-comp, Non-oversampling) zaistí precízne vyladené počúvanie, ktoré presahuje hranice počuteľnosti zvukového zdroja.

Dlhá výdrž batérie a 64 GB interné úložisko

Vďaka energeticky úspornému DAC a vysoko výkonnému akumulátoru je na jedno nabitie zaistená výdrž až 45 hodín prehrávania hudby vo formáte MP3 alebo 30 hodín prehrávania hudby v HD kvalite. Na ukladanie súborov vo vysokom rozlíšení je k dispozícii 64 GB internej pamäte, ktorú môžete rozšíriť prostredníctvom microSD karty až na kapacitu 192 GB. Okrem klasických zvukových súborov MP3, WMA, OGG sú podporované aj bezstratové formáty WAV, AIFF, FLAC, ALAC, APE.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COWON Plenue D 64GB – čierno/strieborný
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Plenue D2 64GB - černo/stříbrný.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií