Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

COWON Plenue V 64GB strieborný

Zobraziť katalóg
COWON Plenue V 64GB strieborný
MP3 prehrávač pamäť 64GB, pamäťová karta až 128GB, audio formáty: MP3, FLAC, WAV, WMA, OGG, AIF, APE, ALAC, DSD a DFF, doba počúvania až 41h, 2.8" displej s rozlíšením 320 × 240,
Kód:  JV665s5 Produktové číslo:  8809290183484 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

COWON Plenue V 64GB strieborný

Unikátny kovový dizajn

Telo špičkového Flac prehrávača COWON Plenue V je vyrobené z odolného kovu a na prvý pohľad zaujme originálnym dizajnom v elegantnom striebornom prevedení. Vďaka kompaktným rozmerom a dlhej výdrži batérie môžete prehrávač nosiť vždy pri sebe. Pre pohodlné ovládanie je Cowon Plenue V vybavený dotykovým LCD displejom s uhlopriečkou 2,8", a čo je najdôležitejšie, disponuje absolútne špičkovým zvukovým výstupom s rozlíšením 24 bit/182 kHz.


Vlastnosti Flac prehrávača COWON Plenue V – 64GB, Frozen Silver

  • Kovový dizajn v striebornej farbe
  • Dotykový LCD displej s uhlopriečkou 2,8"
  • Perfektný zvuk s rozlíšením 24 bit/182 kHz
  • Vnútorná 64 GB pamäť s možnosťou rozšírenia až na 128 GB
  • 41 hodín počúvania hudby v MP3 a 27 hodín HD zvuku
  • Podporuje formáty MP3, WMA, OGG a bezstratové WAV, AIFF, FLAC, ALAC, APE
  • 5 digitálnych filtrov pre jemné doladenie zvuku
  • MicroUSB, 3,5 mm jack a optický výstup

Špičkový HD zvuk

Nový čipset Cirus Logic CS43131 sa postará o špičkovú zvukovú reprodukciu v najvyššom rozlíšení 24 bit/182 kHz, čo je ideálne pre prehrávanie zvuku v HD kvalite. Údaje ako SNR (126 dB), THD+N (0,0004 %), presluch (-124 dB) sú pre hudobné prístroje rozhodujúcimi parametrami a vďaka ich skvelým hodnotám sa Cowon Plenue V môže smelo porovnávať s prehrávačmi najvyššej ligy.


JetEffect 5 a BBE+

Aby bola zaistená čo najvernejšia reprodukcia zvuku, je prehrávač vybavený technológiami JetEffect 5 a BBE+, ktoré sa postarajú o precíznu korekciu zvukových skreslení a priblíži výstup kvalite nahrávacieho štúdia. Nechýba ani zosilňovač basov, efekt reverb a trojrozmerný zvuk. Okrem toho môžu používatelia zvuk prispôsobovať podľa svojich osobných preferencií pomocou päťpásmového EQ.


Dlhá výdrž batérie

Dlhá výdrž batérie

PLENUE V je vybavený vysoko výkonnou batériou, ktorá na jedno nabitie poskytuje až 41 hodín prehrávania MP3, alebo 27 hodín prehrávania zvuku v HD kvalite. Vďaka tomu môžete hudbu bezstarostne počúvať po celý deň, bez toho aby ste sa museli starať o dobíjanie zariadenia.

Slot na pamäťové karty

Veľké interné úložisko

Zariadenie je vybavené 64 GB vysokorýchlostnou internou pamäťou, ktorá je dostatočne veľká na to, aby pojala vysoko kvalitné zvukové súbory. Ak aj napriek tomu nebude úložisko stačiť, môžete jeho kapacitu rozšíriť až na 192 GB vložením microSD karty do pamäťového slotu.

LED tlačidlo napájania

LED tlačidlo napájania

Na zadnej strane prehrávača sa nachádza elegantná LED kontrolka v podobe symbolu PLENUE, ktorá zároveň slúži ako tlačidlo napájania. Prednej strane dominuje dotykový LCD displej so širokým zobrazovacím uhlom a intuitívnym grafickým rozhraním, vďaka ktorému je ovládanie prehrávača maximálne jednoduché a prehľadné.

Ergonomické tlačidlá

Ergonomické tlačidlá

Prehrávač je vybavený fyzickými tlačidlami pre ovládanie napájania, hlasitosti, prehrávania a vyhľadávania. Ich ovládanie je vďaka vystupujúcemu dizajnu maximálne pohodlné aj ak máte zariadenie uložené vo vrecku. Pre príjemné počúvanie prehrávač umožňuje nastaviť 140 úrovní hlasitosti s plynulým ovládaním.

DAC prevodník CS43131

DAC prevodník novej generácie

Kompaktný prehrávač PLENUE V je vybavený novým DAC prevodníkom CS43131, ktoré bol špeciálne vyvinutý pre reprodukciu zvuku vo vysokom rozlíšení. Prevodník disponuje zabudovaným zosilňovačom slúchadiel a vďaka nízkej spotrebe energie pozitívne ovplyvňuje výdrž batérie.

Podpora bezstratových formátov

Podpora bezstratových formátov

Prehrávač podporuje nielen klasické hudobné formáty MP3, WMA, OGG, ale tiež si poradí so súbormi DFF, DSF, ISO (SACD) a bezstratovými formátmi WAV, AIFF, FLAC, ALAC a APE, takže si hudbu vychutnáte v tej najlepšej možnej kvalite.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť úložiska
64 GB Hotovo!
Slot pre pamäťovú kartu
Micro SD Hotovo!
Maximálna kapacita pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Pripojenie
Jack (3,5mm), Micro USB, Optický výstup Hotovo!
Podporované audio formáty
AIF, ALAC, APE, DFF, DSD, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA Hotovo!

Pamäť

Veľkosť úložiska
64 GB Hotovo!
Slot pre pamäťovú kartu
Micro SD Hotovo!
Maximálna kapacita pamäťovej karty
128 GB Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
Jack (3,5mm), Micro USB, Optický výstup Hotovo!

Podporované formáty

Podporované audio formáty
AIF, ALAC, APE, DFF, DSD, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA Hotovo!

Displej

Rozlíšenie v pixeloch
320 × 240 Hotovo!

Batéria

Doba hrania – hudba
41 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
53,4 mm Hotovo!
Výška
93,1 mm Hotovo!
Hĺbka
16,7 mm Hotovo!
Hmotnosť
100 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky FLAC prehrávače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COWON Plenue V 64GB strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Plenue V 64GB stříbrný.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií