Creality BL-Touch 32 Bit Motherrboard Auto-Leveling Kit

Zobraziť katalóg
Creality BL-Touch 32 Bit Motherrboard Auto-Leveling Kit
4,9 7 hodnotení
Upgrade kit – senzor automatickej nivelácie pre tlačiareň Creality Ender-3, Ender-3S, Ender-3 V2, Ender-3 MAX, Ender-3 Pro, Ender-5, Ender-5S, Ender-5Pro a CR-10
47,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CRBL1001 Produktové číslo:  CRBL1001
Creality BL-Touch 32 Bit Motherrboard Auto-Leveling Kit 47,90 € Momentálne nedostupné

Creality BL-Touch 32 Bit Motherrboard Auto-Leveling Kit

Súprava na inštaláciu senzora automatickej nivelácie na tlačiarne Creality Ender-3, Ender-3S, Ender-3 V2, Ender-3 MAX, Ender-3 Pro, Ender-5, Ender-5S, Ender-5Pro a CR-10 s 32-bitovou základnou doskou. Senzor automatickej nivelácie Antclabs BL-Touch dokáže, oproti bežným bezkontaktným indukčným snímačom, presne zmerať náklon ložnej plochy vyrobenej z iného ako kovového materiálu, ako sú plast, sklo, PLA alebo ABS. 

Súprava obsahuje

  • Senzor Antclabs BL-Touch
  • Kábel na prepojenie so základnou doskou
  • Držiaky na uchytenie na tlačiareň vrátane 4 skrutiek
  • 5× sťahovacia páska na organizáciu kabeláže

Parametre a špecifikácia

Typ
Upgrade Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Upgrade Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den nerad ale musím to napsat … vtip 1800 ? verze 3.1 stojí mezi 900-1200 a podle obrázku pochybuji ze jde o verzi 3.0 nebo 3.1 … tohle vypadá na starý 2.0 nebo 2.1 model . bylo by fajn informovat zákazníka o verzi protože každá verze je trosku jinak konstruována

Diskusia a poradňa k Creality BL-Touch 32 Bit Motherrboard Auto-Leveling Kit
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creality BL-Touch 32 Bit Motherrboard Auto-Leveling Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creality BL-Touch 32 Bit Motherboard Auto-Leveling Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creality BL-Touch 32 Bit Motherboard Auto-Leveling Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creality BL-Touch 32 Bit Motherrboard Auto-Leveling Kit.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií