Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Creative AURVANA Platinum

Zobraziť katalóg
Creative AURVANA Platinum
4,7 3 hodnotení
Slúchadlá bezdrôtová, 50mm Neodymium magnet, 10Hz-25kHz, 3.5mm jack, Bluetooth 3.0, NFC, A2DP, AVRCP, HSP, HFP, apt-X kodek, cestovné púzdro, adaptér do lietadla, odnímateľný plochý kábel 1.2m
Kód:  JP319g Produktové číslo:  51EF0590AA001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative AURVANA Platinum

Bezdrôtové slúchadlá Creative Aurvana Platinum podporujú dokonale intuitívne párovanie pomocou systému NFC- Stačí sa ich dotknúť kompatibilným zariadením a spojenie je nadviazané automaticky. K dispozícii je, ale samozrejme aj klasické párovanie pomocou technológie Bluetooth 3.0. S pohodlnými náušníkmi vyplnenými vysoko kvalitnou pamäťovou penou sa môžete oddávať dlhým maratónom počúvania a volanie hands-free bez akejkoľvek únavy alebo otlačenia. Technológia viacbodového pripojenia Creative Multipoint zase umožňuje so slúchadlami bezdrôtovo spárovať dve rôzne zariadenia naraz, medzi ktorými potom môžete plynule prepínať.

Slúchadlá majú zabudované štyri mikrofóny, ktoré slúži na snímanie okolitého prostredia a následnému aktívnemu potlačeniu okolitého hluku až o 90% (až 20 dB). K dispozícii máte navyše tlačidlo pre flexibilný výber jednej z troch optimalizovaných úrovní potlačenia okolitého hluku - na cestovanie lietadlom, vonkajšie aplikácie a na použitie v interiéri. Tvorbu masívnej sonickej vlny obstarávajú rozmerné 50mm meniče, ktoré dokážu zachytiť aj tie najjemnejšie nuansy a dynamiku hudby. Aurvana Platinum podporujú aj zvukové kodeky aptX a AAC na bezdrôtový prenos a reprodukciu vo vysokom rozlíšení.

Zabudovaná batéria vám vystačí až na 15 hodín bezdrôtového počúvania (bez aktivovanej funkcie eliminácie okolitého hluku). Praktickými ovládacími prvkami na slúchadlách a prvkami pre ovládanie hovorov ľahko upravíte hlasitosť a prepnete medzi hovorom a hudbou. Môžete bezdrôtovo počúvať hudbu alebo sadu použiť ako pasívne slúchadlá s odnímateľným plochým káblom, ktorý sa len tak nezamotá a je celkovo odolnejší.

Doplňujúce informácie:

Bezdrôtový prenos:
Technológia: Bluetooth 3.0
Profily: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Kodeky: aptX, AAC, mSBC, SBC
Max. dosah: 10 m
Podporuje párovanie NFC
FastStream, Multipoint

Batéria:
Typ: 3,7 V, 620 mAh, Li-ion
Nabíjanie portom USB (500 mA)
Doba nabíjania: 2 hodiny
Doba prehrávania/hovoru: 15/21 h (bez aktívneho potlačenia okolitého hluku)

Štandardné príslušenstvo:
Nabíjací kábel USB (1 m)
Odnímateľný plochý zvukový kábel, pozlátený 2,5 <-> 3,5 mm stereo konektor (1,2 m)
Adaptér do lietadla
Cestovné púzdro

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Hnedá Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Creative AURVANA Platinum Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative AURVANA Platinum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Aurvana Platinum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Aurvana Platinum. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative AURVANA Platinum.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií