Vyhraj lístky na EURO 2024

Creative Draco HS-880

Zobraziť katalóg
Creative Draco HS-880
4,6 8 hodnotení
Herné slúchadlá - 40mm Neodymium magnet, 20Hz-20000Hz, ovládanie hlasitosti, odnímateľný mikrofón, Jack 3.5mm
Kód:  JP322g2 Produktové číslo:  51EF0700AA001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative Draco HS-880

Dizajnovo veľmi vydarené herné slúchadlá, ktoré zaujmú ako svojim štýlovým vzhľadom, tak aj vyladenou hudobnou reprodukciou. Srdcom náhlavnej sústavy DRACO HS880 sú dva 40 mm veľké, výkonné, neodymové reproduktory, ktoré produkujú verný a dynamický zvuk s naozaj explozívnymi basami. Pokiaľ sa teda tešíte z hlbokých, dunivých a razantných basov, potom sú slúchadlá určená práve pre vás.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlové herné slúchadlá
  • Realistická hudobná reprodukcia s explozívnymi basami
  • Pohodlné nosenie
  • Odnímateľný mikrofón s redukciou okolitého šumu
  • Robustná konštrukcia
  • Sklopné mušle pre jednoduché prenášanie
  • Cestovný vak súčasťou balenia

Navrhnutá pre hráčov

Keďže sa jedná o herné slúchadlá, nechýbajú ani naozaj pohodlné koženkové náušníky. Vďaka nim je nosenie DRACO HS880 komfortné, a to aj pri dlhotrvajúcom hraní. Zároveň tiež izolujú okolitý hluk. Svoju obľúbenú hru si tak vychutnáte naplno a bez akéhokoľvek rušenia okolím. Ďalej sú slúchadlá vybavené taktiež nastaviteľným hlavovým mostom s mäkkým vankúšikom, ktorý ešte viac zvýši komfort ich užívania.

V neposlednom rade oceníte aj odnímateľný mikrofón s redukciou okolitého šumu, ktorý odstráni väčšinu nežiaduceho okolitého hluku, pričom nechá vyniknúť váš hlas. Spoluhráči vám tak budú perfektne rozumieť každé slovo. Okrem toho je možné mikrofón od slúchadiel odňať, respektíve odpojiť, a užívať slúchadlá bez neho. Je to len na vás.

Obsah balenia:
Slúchadlá DRACO HS880
Odnímateľný mikrofón
Cestovné puzdro

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chcel by som sa spýtať to isté ako pán/pani pred domnou. Je možné používať tieto slúchadlá aj na vonkajšie použitie a počúvanie hudby ? Ďakujem

Prosim su sluchadla kvalitne použitelné aj pre hudbu? Majú na to predpoklady?

Narazil jsem na tuto výtku: 2 jack kabely, pro novější notebooky, je potřeba redukce 2->1 Myslel jsem,že to má je 1 jack?! Můžete mi to prosím nějak vysvětlit?

Diskusia a poradňa k Creative Draco HS-880
Príslušenstvo pre Creative Draco HS-880 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Draco HS-880. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Draco HS-880. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Draco HS-880. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative Draco HS-880.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií