Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Creative GigaWorks T20 Series II

Zobraziť katalóg
Creative GigaWorks T20 Series II
4,7 232 hodnotení
Reproduktory aktívne, 2.0 s výkonom 28W, frekvenčný rozsah od 50 Hz do 20000 Hz, 3.5mm Jack
Kód:  JJ209a Produktové číslo:  51MF1610AA000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative GigaWorks T20 Series II

Čistá hudba v profesionálnej kvalite

S GigaWorks T20 Series II posunula Creative návrh reproduktorov o ďalší krok dopredu. Nový dvojdielny systém založený na svojom úspešnom predchodcovi a vyrobený v lesklej čiernej farbe bol starostlivo vyladený tak, aby sa zlepšil ako jeho vzhľad, tak akustické parametre. Výsledkom je skutočne obdivuhodná kvalitatívna úroveň.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
High-endový systém pro nejlepší poslech

High-endový systém pre najlepšie počúvanie

GigaWorks T20 Series II predvedie, ako dobre môže hudba znieť. Je vybavený vysoko kvalitnými stredovými meničmi a vysokofrekvenčnými tweetermi pre perfektne vyvážený zvuk doplnený o technológiu Creative BasXPort pre silné basy bez subwoofera. Dva vstupy umožňujú súčasné pripojenie PC a MP3 prehrávača bez zbytočného prehadzovania káblov.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack Hotovo!
Výstupy
3,5 mm Jack Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack Hotovo!
Výstupy
3,5 mm Jack Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
28 W Hotovo!
Frekvencia od
50 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
1,2 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K počítaču Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky reproduktory 2.0

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, k těmto bedýnkám mi odešel originální adaptér (výstup 27 V a 1,7 A). Rád bych koupil nový, jenže s těmito parametry nemůžu v e-shopech v ČR žádný najít. Lze jej nahradit nějakým adaptérem se srovnatelnými parametry?

Dobrý den, rád bych ke své TV přikoupil reproduktory, nejlépe 2.0. Můžete mi nějaké doporučit?

Dobrý den, můžete mi sdělit rozměry reproduktorů. Děkuji MP

Dobrý deň chcel by som spýtať aký dlhy je prepojovací kábel medzi reproduktormi a poprípade či sa da predĺžiť niekým predlžovacím káblom (poprípade typ kábla aby som mohol hneď aj objednať ) ... potreboval by som to natiahnuť poza skrine cca 4m ... Ďakujem

Dobry den, pri zapojeni techto reproduktoru k xbox one (viz. pribaleny kabel se zelenymi konektory) bohuzel nefunguji. Netusite, v cem by mohl byt problem? Dekuji, LP

Dobrý den, potřeboval bych vyměnit sluchátkový konektor, ale nezdařilo se mi bedýnku otevřít. Bojím se použít více násilí. Díky za radu.

Zdravím, pripojím ich k tejto TV? https://www.alza.cz/43-lg-43lk5900pla-d5296857.htm

Dobrý den, před pár dny jsem si zakoupil tyto reproduktory a chci se zeptat zda se dá nějak vypnout to automatické vypínání reproduktorů. Je to otravné vžycky čekat několik sekund, než se samy zapnou. Předem děkuji.

Mam dotaz na vystup pro sluchatka u techto repro. Pri zasunuti jack konektoru do vystupu pro sluchatka dojde k vypnuti zvuku do repro ci ne? Potrebuji , aby fungovala sluchatka i zvuk do repro siucasne. Dekuji Jirka

Tu by bolo skutočne na mieste keby boli k dispozícii aj fotografie zadnej časti reproduktorov a príp. aj príslušenstva. Pri dnešných širokých možnostiach pripojenia by zákazník mal mať lepší prehľad o tom či si kupuje. Tri fotografie toho istého miesta sú skutočne málo.

12
Diskusia a poradňa k Creative GigaWorks T20 Series II
Príslušenstvo pre Creative GigaWorks T20 Series II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative GigaWorks T20 Series II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative GigaWorks T20 Series II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative GigaWorks T20 Series II. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative GIGAWORKS T20 Series II.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií