Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Creative Inspire T3250 Wireless

Zobraziť katalóg
Creative Inspire T3250 Wireless
4,7 13 hodnotení
Reproduktory aktívne, 2.1, 3.5mm Jack, Bluetooth
Kód:  JJ172e5 Produktové číslo:  51MF0450AA000 Stránky výrobcu

Creative Inspire T3250 Wireless

Bezdrôtový reproduktorový systém typu 2.1 zaistí maximálne vernú reprodukciu od hlbokých tónov až po iskrivé výšky. Dva satelity disponujú vylepšenými zvukovodmi okolo meničov, ktoré zlepšujú smerovosť a presnosť zvuku čo dáva hudbe väčší drive so zachovaním presných tónov. DSE (Dual Slot Enclosure) konštrukcia dovolí vysokú hlasitosť i kompaktným satelitom. Subwoofer je vyladený na reprodukciu nízkych tónov a k tomu využíva menič na spodnej strane a veľký rozširujúci sa tubus. Tento dizajn zabezpečí špičkové hlboké tóny filmom, hrám a hudbe s výraznými basmi.

Systém je vybavený praktickým ovládačom pre nastavenie hlasitosti, párovacím tlačidlom Bluetooth pre prenos hudby z väčšiny stereofónnych zariadení a tlačidlom vypnutie / zapnutie.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
3.0 Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
3.0 Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
7,3 cm Hotovo!
Hĺbka
8,8 cm Hotovo!
Výška
14,7 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
18,4 cm Hotovo!
Hĺbka
22,2 cm Hotovo!
Výška
18,4 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
1,82 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu, K počítaču, Herné Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobryy vecer pojdu sparovat a s telkou dakujem za odpovet

Dobrý den, netušíte prosím, zda mají tyto reproduktory fungovat i s bluetooth adaptérem, který byl součástí balení starších reproduktorů creative - "https://www.alza.cz/creative-inspire-s2-wireless-d145606.htm"? Děkuji.

dobry den, mám dotaz , potřebuji stejný zvuk do dvouch místností je nejaká možnost koupit třeba dvoje tyto preproduktory a spojit to spolu přes BT. a aby hráli stejny zvuk současně a bez ozvěny ? mám tyto jedny a druhé običejné v aux a spojeně aby creativ poslouchal ty u pc přes směšovač zvuku ale bohužel je ozvěna :(

Diskusia a poradňa k Creative Inspire T3250 Wireless
Príslušenstvo pre Creative Inspire T3250 Wireless Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Inspire T3250 Wireless. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Inspire T3250 Wireless. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Inspire T3250 Wireless. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative Inspire T3250 Wireless.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií