AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Creative iRoar Mic

Zobraziť katalóg
Creative iRoar Mic
Mikrofón bezdrôtový, smerový, technológie Emotion Amplifier, dĺžka hovoru až 10 hodín, prevádzková teplota 0 až 45 ° C, dosah až 10m, microUSB
Kód:  JP327a1b Produktové číslo:  70SB167000000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative iRoar Mic

S mikrofónom Creative zvládnete robiť profesionálne prezentácie či výukové lekcie. Avšak toto zariadenie vykúzli kvalitné, čistý a silný zvuk aj pri zábave u karaoke. Samotný mikrofón môžete spárovať spolu s reproduktormi Creative iRoar alebo Sound Blaster Roar Pro, ktoré sú kv predaji samostatne a získate špičkový PA systém. Zariadenie sa pýši až desaťhodinovú výdržou batérie na jedno nabitie a bezdrôtovým dosahom až 10 metrov. S rozmermi 70,5 × 34,8 × 20,3 mm a hmotnosťou iba 30 gramov je produkt veľmi kompaktný.

kľúčové vlastnosti

  • Mikrofón pre prácu aj zábavu
  • Veľká kompaktnosť vďaka malým rozmerom
  • Jednoduché a intuitívne ovládanie
  • Možno využívať s rôznymi reproduktormi
  • Zariadenie prekypuje technológiami
  • Ponúka až 10 hodín práce na jedno nabitie

nabité technológiami

Technológia RapidTalk bleskurýchlo prijíma váš hlas a v zlomku sekundy ho odosiela priamo do reproduktorov, s ktorými je zariadenie spárované. To zaistí, že výstupom bude maximálne kvalitný zvuk s minimálnym oneskorením. Mikrofón vám umožní využívať bohaté možnosti pripojenia k externým zariadeniam. S funkciou Emotion Amplifier si užijete nekonečnú zábavu plnú vtipných zmien výšky hlas a tiež si môžete vybrať zo širokej škály zvukových efektov.

Zvuk môže byť prenášaný priamo z externých reproduktorov, prostredníctvom micro USB karty alebo vášho hudobného prehrávača. V prípade, že si chcete užiť naprostý hudobný zážitok, pripojte k zariadeniu externý dynamický alebo elektrokondenzátorový mikrofón a nechajte sa unášať na vlne hudby a čistého zvuku.

Parametre a špecifikácia

Šírka
34,8 mm Hotovo!
Výška
70,5 mm Hotovo!
Hĺbka
20,3 mm Hotovo!
Hmotnosť
30 g Hotovo!

Rozmery

Šírka
34,8 mm Hotovo!
Výška
70,5 mm Hotovo!
Hĺbka
20,3 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
30 g Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, potrebovala by som 'riesenie' pre virtualne konferencie, kde potrebujem mat bezdratovy mikrofon pripojeny cez pocitac a skype ... clovek co ma mikrofon je prezentujuci a hybajuci sa k pocitacu a od neho..takze prenos nesmie trpiet pohybom osoby... tento konkretny by poriesil nas problem alebo je lepsie riesenie numarkWS100? dakujem

Diskusia a poradňa k Creative iRoar Mic
Príslušenstvo pre Creative iRoar Mic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative iRoar Mic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kreative iRoar Mic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kreative iRoar Mic. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative iRoar Mic.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií