Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Creative Live! Cam Sync HD čierna

Zobraziť katalóg
Creative Live! Cam Sync HD čierna
4,4 1037 hodnotení
Webkamera – HD 720p (1280x720), až 30 snímok za sekundu (HD), 3.7Mpx fotoaparát, integrovaný mikrofón, USB 2.0
Kód:  JR010f Produktové číslo:  73VF077000001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative Live! Cam Sync HD čierna

Kamera

Zvládne až HD rozlíšenie

Kvalitná značková kamera

Kvalitná externá webová kamera od firmy Creative sa môže pochváliť kombináciou HD obrazu, kompaktných rozmerov a veľmi dostupnej ceny. Je vybavená integrovaným mikrofónom s funkciou redukcie okolitého šumu, takže je ideálna pre súkromné i pracovné video hovory a dokáže nahrávať video v HD rozlíšení až 1280 × 720 bodov pri frekvencii 30 snímok za sekundu.


Bezproblémové zapojenie

Pre čo najväčšiu univerzálnosť je Creative Live! Cam Sync vybavená praktickým viacúčelovým podstavcom, ktorý ľahko dovolí umiestnenie na stôl aj na hranu monitora. Pre pripojenie k počítaču sa používa bežné rozhranie USB 2.0, ktorým obvykle disponujú všetky dnes používané stolové počítače aj notebooky a dĺžka prívodného kábla 1,5 metra dostačuje vo väčšine prípadov.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Malé rozmery

Skvele sedí na monitore

Jednoduché používanie

Nahrané video možno tiež ľahko uložiť na disk a následne ho zdieľať napríklad na Facebooku či YouTube. Snímač disponuje rozlíšením 3,7 megapixelov, ktorý dodá vydávaným fotografiám potrebnú úroveň detailov. Nespornou a veľkou výhodou webkamery je funkcia Plug & Chat, vďaka ktorej nie je potrebné inštalovať žiadne ovládače ani obslužný softvér – kameru stačí pripojiť k počítaču a behom okamihu začať používať.


Vlastnosti

Lacná, ale šikovná kamera

Hlavné prednosti

  • Praktický polohovateľný držiak a stojan
  • Kvalitný 3,7 Mpx snímač
  • Nahrávanie aj v HD kvalite
  • Zabezpečenie heslom

Parametre a špecifikácia

Maximálne rozlíšenie videa
HD (1280 × 720 px) Hotovo!
Rozlíšenie fotografií až
3,7 Mpx Hotovo!
Vlastnosti
Redukcia okolitého ruchu, Ovládanie na diaľku Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Podporovaný operačný systém
Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS Hotovo!

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa
HD (1280 × 720 px) Hotovo!
Rozlíšenie fotografií až
3,7 Mpx Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Redukcia okolitého ruchu, Ovládanie na diaľku Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Podporované OS

Podporovaný operačný systém
Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,chtěl bych se zeptat, jestli je možné použít tuto kameru pro raspberry pi 3? Děkuji.

Dobry den,kdyz ma kamera plung&play tedy nemusi se instalovat software ,tak kamera funguje i pod systemem android? Dekuji za odpoved

Zdravím, schanim kameru na livestreamy, tato mi přijde cenově výborná ale chci se zeptat jestli by jste mi spíše na livestreamy nedoporucili jinou. Například s plynulým chodem obrazu zaostřováním atd atd Dekuju ta odpověď ??

Zdravim poradte.mel windows 7 a kamera behla bez problem.prešel na windows 10 a problem Při testu bezplatného testovacího hovoru, kde nahrávám 10 vteřinový záznam a přehřátí záznamu tak záznam jenom chrčí. Dík za pomoc.

Dobrý den,koupil jsem tu to kameru nainstaloval ovladače s oficiální stránky creative.com.na Windows 10. Kamera běží v pohodě, ale zvuk je pořád zkreslený. Můžete mi poradit.

Dobrý deň chcela by som sa spýtať či potrebujem ovládací panel nato aby som vypla mikrofon a či existuje ovládací panel pre Win. 7 32-bit system ?

Dobrý den, zakoupil jsem tuto kameru, připojil k notebooku HP Folio 13-200 s WIN 10 64 bit. Kamera se tvářila, že se nainstalovala, ale žádná aplikace jí nedokáže použít. Následně jsem stáhnul ovladače od Creative pro WIN 10 64 bit i s aplikací od výrobce a nainstalovat. Při instalaci to nehlásilo žádné chyby, ale aplikace se opět nedokáže s kamerou spojit. Poradíte mi něco?

Dobrý deň , chcem sa spýtať či je Táto webko vhodná na stream a či je ten mikrofón dobrý bez šumu (môže byť ale iba minimálne ) vopred ďakujem za odpoveď Prajem príjemný Deň

Dobry den, chtel bych se zeptat, zda tato kamera funguje i pod linuxem ... koupil jsem si jeji sestricku Live Cam Chat HD, ale ta dala jen 7fps (moje chyba mel jsem si to zjistit:) ... potreboval bych alespon tech 30fps. Pripadne, zda by bylo mozno nejakou doporucit. Dekuji a preji hezky den

Dobrý den, lze mirkofon kamery použít i pro hlasové vyhledávání aplikace google pod win10? děkuji

123
Diskusia a poradňa k Creative Live! Cam Sync HD čierna
Príslušenstvo pre Creative Live! Cam Sync HD čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Live! Cam Sync HD černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Live! Cam Sync HD Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Live! Cam Sync HD Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative Live! Cam Sync HD fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií