Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Creative MUVO 2 modrý

Zobraziť katalóg
Creative MUVO 2 modrý
4,3 3 hodnotení
Bluetooth reproduktor - bezdrôtový, odolný voči vode a prachu, bluetooth 4.0, A2DP, AVRCP, HFP, 3,6 V 2200 mAh, výdrž až 10 hodín, 3,5 mm jack audio vstup, dosah až 10 m, IP66
Kód:  JJ123p9l Produktové číslo:  51MF8255AA002 Stránky výrobcu

Creative MUVO 2 modrý

Skvelé basy, ktoré zaberajú menej miesta

Reproduktor MUVO 2 v sebe skrýva veľkú pasívnu ozvučnicu, ktorá zaisťuje skvelý basový výkon. Tento šikovný reproduktor je vybavený dvoma továrne vyladenými meničmi plného rozsahu, ktoré vždy vytvárajú výrazný a silný zvuk. K dispozícii je bohatá ponuka vstupných zdrojov, vrátane pripojenia bluetooth. Navyše môžete prepojiť dva reproduktory MUVO 2 na dosiahnutie širšieho a výkonnejšieho zvuku.

vypnuté
 Creative MUVO 2 černý
vypnuté
 Creative MUVO 2 černý

Skvelý zvuk aj pri vodných hrách!

Pripravte sa a vezmite si svoju hudbu na vaše životné dobrodružstvo! Konštrukcia reproduktora MUVO 2 má stupeň krytia IP66, čo znamená, že ho môžete používať na pláži. Znesie akékoľvek postriekanie pri vašich bazénových akciách a odolá všetkému prachu na cestách v teréne. Reproduktor MUVO 2 váži iba 340 g. Vďaka jeho tvaru ho možno ľahko vložiť do tašky a vziať kamkoľvek chcete.

Večierok môže pokračovať

Zabudovaná 2 200 mAh Li-ion batéria umožňuje prehrávať hudbu nepretržite až 10 hodín. A to nie je všetko: večierok môže pokračovať, aj keď sa batéria vybije. Reproduktor je možné pripojiť k napájaniu káblom micro USB a užívať si ďalšie hodiny zábavy. Reproduktor MUVO 2 je vybavený zabudovaným MP3 prehrávačom. Môžete ukladať tisíce piesní na kartu microSD a šetriť pamäť vašich inteligentných zariadení.

vypnuté
 Creative MUVO 2 černý
vypnuté
 Creative MUVO 2 černý

Dvojnásobná zábava so širším stereom

Reproduktor je vybavený stereofónnou technológiou Wireless Link, ktorá umožňuje spárovať dva reproduktory MUVO 2. Spoločne s vašimi priateľmi si môžete užívať priestorový zvuk z dvoch kompaktných reproduktorov. Zvuk z vášho portu USB môže byť prekvapivo kvalitný. Po pripojení reproduktora MUVO 2 prostredníctvom USB môžete individuálne upravovať váš zážitok z počúvania pomocou aplikácie Sound Blaster Control Panel.

Kľúčové vlastnosti

  • Vodotesnosť (certifikát IP66)
  • Zabudovaný MP3 prehrávač (zmestí sa do tašky)
  • Podpora najkvalitnejších beztrôtových formátov
  • Funkcia slúchadlá
  • Dlhá výdrž batérie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Lze tento reproduktor připojit k Windows 10 PC pomocí Bluetoth? Děkuji

Dobrý Den, chtěl bych se zeptat jestli je lepší Creative MUVO 2 nebo Sony SRS-XB2 ?

Diskusia a poradňa k Creative MUVO 2 modrý
Príslušenstvo pre Creative MUVO 2 modrý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative MUVO 2 modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative MuVo 2 blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative MuVo 2 blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative MUVO 2 kék.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií