Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Creative MUVO 2C fialový

Zobraziť katalóg
Creative MUVO 2C fialový
Bluetooth reproduktor - bezdrôtový, vode a prachu odolné, zabudovaný MP3 prehrávač, Bluetooth 4.2, A2DP, AVRCP, HFP, 650 mAh, výdrž až 6 hodín, 3.5mm jack audio vstup, dosah až 10m, IP66, podpora bezdrôtového sterea pri spojení dvoch kusov dohromady
Kód:  JJ123p9w2 Produktové číslo:  51MF8250AA009

Creative MUVO 2C fialový

Vysoký výkon v malom formáte

Reproduktor MUVO 2c vo fialovej farbe v sebe skrýva veľkú pasívnu ozvučnicu, ktorá zaisťuje skvelý basový výkon. Tento šikovný reproduktor je vybavený jedným továrne vyladeným meničom plného rozsahu, ktorý vždy vytvára výrazný a silný zvuk. K dispozícii je bohatá ponuka vstupných zdrojov, vrátane pripojenia Bluetooth. Taktiež môžete bezdrôtovo prepojiť dva reproduktory MuVo 2c pre širší a výkonnejší stereofónny zvuk.

Bezdrôtový reproduktor Creative MUVO 2c vo fialovej farbe
Bezdrôtový reproduktor Creative MUVO 2c vo fialovej farbe

Vodovzdorná konštrukcia reproduktora Creative

Vytvorte si impozantný zoznam skladieb, ktorý vás bude sprevádzať na vašich dobrodružstvách. Reproduktor MuVo 2c má certifikované krytie IP66 proti vode a prachu. Takže voda nemôže pokaziť zábavu pri vašich bazénových akciách. Vzhľadom k nízkej hmotnosti 159 g sa reproduktor MUVO 2c ľahko prenáša. Je ľahký a mobilný - stačí ho pochytiť a vyraziť za dobrodružstvom.

S MuUVO C2 môže večer pokračovať

Zabudovaná 650mAh Li-ion batéria umožňuje prehrávať hudbu nonstop až 6 hodín. A to nie je všetko: večierok môže pokračovať, aj keď sa batéria vybije. Reproduktor je možné pripojiť k napájaniu káblom micro USB a užívať si ďalšie hodiny zábavy. Reproduktor MUVO 2c vo fialovej farbe je vybavený zabudovaným MP3 prehrávačom, ktorý umožňuje ukladať piesne na kartu microSD a šetriť pamäť vašich inteligentných zariadení.

Bezdrôtový reproduktor Creative MUVO 2c vo fialovej farbe
Bezdrôtový reproduktor Creative MUVO 2c vo fialovej farbe

Prispôsobte zvuk vlastným požiadavkám

Zvuk z vášho portu USB môže byť prekvapivo kvalitné. Po pripojení reproduktora MUVO 2c k portu USB môžete individuálne upravovať váš zážitok z počúvania pomocou aplikácie Sound Blaster Control Panel. Získate prístup k ponuke parametrov ladenia, ktorá umožňuje individuálne prispôsobovať vlastné zvukové profily.

Zdieľajte hudbu prostredníctvom širšieho stereofónneho ozvučenia

Dohodnite sa a vytvorte rozsiahle ozvučenie. Výkonný reproduktor MUVO 2c je vybavený stereofónnou technológiou Wireless Link, ktorá umožňuje prepojiť dva reproduktory MUVO 2c. Spoločne s vašimi priateľmi si môžete užívať priestorový zvuk z dvoch kompaktných reproduktorov.

Kľúčové vlastnosti Creative MUVO 2c

  • Bezdrôtový reproduktor pre kvalitné počúvanie
  • Odolný voči prachu i vode
  • Minimálna hmotnosť
  • Dlhá výdrž batérie
  • Vstavaný MP3 prehrávač
  • Funkcia slúchadlá
  • Elegantné fialové prevedenie MUVO 2c
Bezdrôtový reproduktor Creative MUVO 2c vo fialovej farbe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Creative MUVO 2C fialový
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative MUVO 2C fialový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative MUVO 2C violett. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative MUVO 2C violett. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative MuVo 2C lila.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií